• 瀏覽: 36,611
  • 回覆: 557
  • 追帖: 2
+6
對話有乜用??

之前民建聯幫佢,藍人唔係應該支持佢咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
做show去呆灣啦

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-10-15 09:14 AM 發表
香討時事版真係一個藍色的「平行時空」,潘母明明係一個死者母親及受害人,係香討呢度就變成罪犯、要被討伐。

真係奇景!

香討時事版真係少上為妙,小心!
冇左黃畜後嘅藍絲都好恐怖下

人哋死咗個女兇手逍遙法外
出黎嘈有咩問題

開記招有何用,政府咪又會話,逃犯條例修訂被二百萬零一人推倒,加上台灣唔肯收殺人犯,特區無野好做,不如試下搵龍婆,召死者上黎去台灣搵地方領導蔡女士呼冤。

引用:
原帖由 bomdhead 於 2021-10-15 07:35 AM 發表

其實陳同佳好無奈, 好被動, 承受無比壓力, 內心痛苦自己知, 全無潛逃意圖, 並盡量配合事件發展, 希望早點將事件了結.

開始有啲同情佢!
殺人犯都同情??

強烈認為大陸作為主權政府,
理應對不願意處理案件嘅台灣區負責
——由中央代表台灣省直接處理。

已後台灣省不處理/處理不了/處理不公嘅案件,
一律由中央解決。

萬能插蘇 X 冷血殺人犯,  真係唔好彩   要帶眼識人!!!!!! 睇開D  要息懷   台灣佬玩嘢, 唔好同佢癲,   死者不是台灣人,  闊佬懶理,  一張入台證咁簡單,  玩出多樣花招,  又要證據, 又要初心, 又要司法互助,  要求多多, 巧立名目      得寸進呎,     台灣佬要乜 L證據??? 台灣佬又知香港有證據?????   陳某是台灣通緝犯    案發地點在台灣, 大L把證據在台灣佬手???  唔通在800公里遠的HK;    要乜 L陳某口供(statement)???  陳某都去投案/自首, 台灣佬可以慢慢去錄口供!!!!!   光頭蘇都一口咬定陳某是殺人犯[未審先判]!!!!!   陳某是有保持緘默權利??? 台灣佬要乜畀乜???  肯唔肯定台灣佬一定收貨???  真係好L天真, 懵醒醒   香港D政棍也如此低水準..    台灣佬玩9你???  全世界都知台灣佬偽善… 陳某已經坐完監,  香港係法治之都,      陳某在HK沒有犯罪,  Mike Pompeo, 前USA State Secretary (國務卿) 都話:「他是相信自己值得擁有每人應享有的自由和不可剝奪的權利  YANKEE 也會站在他一方」  要尊重法治唔係人治  一哭二淚三上吊,  情緒化冇L用,   政府幫是人情唔幫是道理,   唔好浪費公帑... 陳某去向不是特區政責任,亦無權過問。 唔L信就去問吓狀棍!!!!人人都係律師!!!!!!! 去求YANKEE幫拖  台灣佬最聽YANKEE話----------烚熟狗頭跪低認契弟

引用:
原帖由 行又返返 於 2021-10-15 09:38 AM 發表
支持潘媽媽過呆灣問菜婆
潘媽媽都入唔到柴灣,  陳某點去柴灣

受台灣指導的老母叭叭走應該去台灣叫蘇雞娼收人

今次趴趴走去政總?

這隻大媽,死唔斷氣,唔管麻鷹塔綠班,卻去管雞仔

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-15 07:07 AM 發表
12757392 佢老母直接同佢對話喇
自首都唔比入境,惟有台灣

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 09:44 AM 發表

冇左黃畜後嘅藍絲都好恐怖下

人哋死咗個女兇手逍遙法外
出黎嘈有咩問題
我想請教一下閣下,唔批入台證請問關香港政府乜嘢事呢?到底嘈香港政府D乜呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]