• 瀏覽: 50,473
  • 回覆: 557
  • 追帖: 1
+6
同菜婆對話仲好啦

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-10-15 06:52 AM 發表
又收黑金出來做戲
比菜菜子收買咗玩政治啦

個女水性楊花,呢個老母都唔慌好得去邊!

引用:
原帖由 錯愛 於 2021-10-15 10:44 PM 發表

如果陳生有悔意,去一個與台灣有引渡條例的國家,那國家便可引渡他去台灣。
先唔講有冇呢個地方!

台灣唔肯發台證,唔畀佢買機票,就算佢去到一個同台灣有引渡協議嘅地方,台灣一樣可以唔提出引渡喎!

個老母連最後一點同情心都輪埋。

呢個老母好L討厭,咁L想討公道,自己去台灣單挑啦!

引用:
原帖由 ww4565555 於 2021-10-15 02:22 PM 發表

揾翻D錢過聖。
你地老母出黎訴苦。
如果條女末死,
出黎企,用百二蚊計。返十粒鐘
每日揾千二百。
衣加乜都無。。。。
好苦架!

嗰啲說法同台灣一撚樣

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-10-15 09:14 發表
香討時事版真係一個藍色的「平行時空」,潘母明明係一個死者母親及受害人,係香討呢度就變成罪犯、要被討伐。

真係奇景!

香討時事版真係少上為妙,小心!
而家點條路佢行佢唔行, 唔抵鬧?
不過我唔會加把口鬧佢, 佢都好慘架啦, 要鬧都鬧騷精槍

潘家和陳家,兩家人,唔好生事。比香港靜下得唔得?是否覺得香港未煩夠?
有時D野,冇得追就冇得追。
呢個世界,大Q把人和大Q把事情;都係唔合情唔合理。咁又點?幾多可以比人申訴?

陳某如果冇得選擇去那裏,唔該自己封鎖自己唔好出門口半步、唔好用電話、電腦;永遠與世界隔絕 - 大家好做。

潘氏過返正常生活,返工放工、食飯瞓覺。發生左就發生左。一個人改變唔到個世界。亦唔好去企圖叫全世界為自己改變!

呢個女人好煩

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 06:39 AM 發表
就陳同佳已離開安全屋,有網台播出潘曉穎母親的錄音回應,潘媽媽質疑,「深山有個殺人犯會否危害香港人安全?」,又指殺人犯可以自由出入.......

潘伯母政總開記者會,我想潘伯母都心知肚明,陳君無意出席,記者會大概只不過潘伯母又一個訴苦大會。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2262574/即時-港聞-潘曉穎母下周政總門外開記者會-望陳同佳出席-對話
潘媽媽呢單野已經搞到香港鷄毛鴨血,唔該放過香港啦。

引用:
原帖由 一次奇妙的 於 2021-10-15 10:31 AM 發表
佢只可怪自己唔識教女,勾三搭四,才激怒男友做錯事啫。
呢個先係主因,佢個女冇派帽,呢件事一定唔會發生

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-10-15 10:45 AM 發表
重推逃犯條例囉,反正班黃曱甴已完都已經DQ晒,條例好快通過
絕對要,先通過,但台灣唔收人都吹佢唔脹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]