• 瀏覽: 50,558
  • 回覆: 557
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 06:39 AM 發表
就陳同佳已離開安全屋,有網台播出潘曉穎母親的錄音回應,潘媽媽質疑,「深山有個殺人犯會否危害香港人安全?」,又指殺人犯可以自由出入.......

潘伯母政總開記者會,我想潘伯母都心知肚明,陳君無意出席,記者會大概只不過潘伯母又一個訴苦大會。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2262574/即時-港聞-潘曉穎母下周政總門外開記者會-望陳同佳出席-對話
叫佢收皮啦!

呢個女人,由同情佢變做討厭佢。

日日係度嘈嘈弊都冇用,而家係台灣玩嘢唔批入台證。

香港人已經因為佢冚家付出沉重代價,攪到雞毛鴨血。

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 11:38 PM 發表

呆灣唔發入台證
所以咪叫正苦幫手施壓囉
唔通你比肛交泉強姦去報警
差人叫你自己去捉人
吓乜地方政府對地方政府可以咁樣施壓強制對方發簽證咩?國與國都冇可能啦!潘老母係咪應該去台灣開記召才對呢?看到閣下這種人真心明白香港人質素每況愈下真係有原因的,難怪年前黑暴私了可以發生在香港!

真係心噏

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-15 06:39 AM 發表
就陳同佳已離開安全屋,有網台播出潘曉穎母親的錄音回應,潘媽媽質疑,「深山有個殺人犯會否危害香港人安全?」,又指殺人犯可以自由出入.......

潘伯母政總開記者會,我想潘伯母都心知肚明,陳君無意出席,記者會大概只不過潘伯母又一個訴苦大會。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2262574/即時-港聞-潘曉穎母下周政總門外開記者會-望陳同佳出席-對話
人哋老母,你好撚煩呀,政府幫你嗰陣時你就走去信黑暴,而家你死去政總門口做乜撚野啫

引用:
原帖由 錯愛 於 2021-10-15 10:44 PM 發表

如果陳生有悔意,去一個與台灣有引渡條例的國家,那國家便可引渡他去台灣。
唔好意思,全世界好似冇一個國家與台灣省有任何引導協議簽署。

引用:
原帖由 二叔公 於 2021-10-15 11:48 PM 發表

吓乜地方政府對地方政府可以咁樣施壓強制對方發簽證咩?國與國都冇可能啦!潘老母係咪應該去台灣開記召才對呢?看到閣下這種人真心明白香港人質素每況愈下真係有原因的,難怪年前黑暴私了可以發生在香港!
係咩
咁菲律賓人質事件
貪曾都打電話去叫人幫手喎
咁差人叫你自己去捉人點睇呀

或者佢收咗台灣黑金係度做show,又想整多場黑暴打爆香港都未定!

潘媽媽!知不知什麼叫一石激起千重浪!
你個女如果不是水性楊花,
佳佳就不會起殺機,
就不會引起二百萬人反逃條,
就不會有國安法,
就不會有十萬Bno逃亡到英國,
就不會香港民主派抄家滅族,
就不會所有同民主有關連的工會,學生會,教師會都消失!
你個女死得已經有價值一百萬倍
所以不建議你再出來再攪事!
凡事總有終結!

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-10-15 11:54 PM 發表

係咩
咁菲律賓人質事件
貪曾都打電話去叫人幫手喎
咁差人叫你自己去捉人點睇呀
麻煩你上網睇清楚菲律賓人質事件是誰幫香港政府解決吧!

引用:

新聞來源連結:
做戲大會!!!

冇面目見人,祇係透過錄音去傳話!佢一定身有屎!

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-15 07:05 AM 發表
呢個死八婆又出尼做 show 啦,係度挑撥引人出尼反政府,國安請密切關注佢啦 😷
係!一有唔對路就即拉!!!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-15 07:21 AM 發表

個老母好很煩
好很討厭!!

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-10-15 06:50 AM 發表
陳同佳應該開個YouTube channel講下自己感受
Q and A, 收視一定爆燈

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-10-15 07:47 AM 發表
對你老味
🤣