• 瀏覽: 24,103
  • 回覆: 198
+12
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2021-10-15 02:24 PM 發表

你黑暴轉玩法,唔好以為可以洗底。
咁你日日係度多謝美國又係咩玩法

引用:
原帖由 u23dom 於 2021-10-15 08:32 AM 發表
反中國家免問; 尤其歐盟中的食碗底反碗面的仆街國
真係有人問先啦。叻吾切

歡迎全世界, 除左美國 

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-10-15 01:53 PM 發表
仲要喺倉門貼上“老美與狗·不得內進”
冇機會睇到, 唔使貼

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-10-15 04:29 PM 發表

咁你日日係度多謝美國又係咩玩法
我都好多謝你哋架,成功申請國安法。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2021-10-15 05:24 PM 發表

我都好多謝你哋架,成功申請國安法。
中央比香港既定海神針
有需要多謝你班友仔咩

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-10-15 03:41 AM 發表
中國載人航天工程新聞發言人、中國載人航天工程辦公室副主任林西強14日在神舟十三號載人飛行任務新聞發布會上表示,歡迎其他國家的航天員進入中國空間站,展開國際合作。
據新華社報道,林西強表示,載人航天探索是人類共同的事業,離不開世界各國的通力合作。載人航天領域的國際合作,是打造人類命運共同體的重要組成部分。中國載人航天工程辦公室始終堅持和平利用、平等互利、共同發展的原則,與俄羅斯、德國、法國、意大利、 ...
所有航天員要識睇中文!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kxkx 於 2021-10-15 05:51 PM 發表

中央比香港既定海神針
有需要多謝你班友仔咩
你咁樣割蓆,點對得住你班手足呀。

中文字吾駛學好多,大部分日常生活和科學有符號代表。中國人的搞科研係唔需要分享,所以吾需要學太艱深中文。
至於交談,一定要學好,到時一個外國人對住三個中國人,吾識一定精神分裂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]