• 瀏覽: 4,410
  • 回覆: 30
 昨晚11時許,一名女子被發現從大圍新翠邨新明樓的高處墮下,救護員到場證實事主已身亡。據悉,事主墮樓時疑撞及1樓對開平

殘肢 ...   仍然 ... 遺留喺 ... 平台

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 新翠邨墮樓撞及平台欄杆樓-殘肢遺留平台

教脅洗腦 家破人亡  

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-15 03:48 AM 發表
教脅洗腦 家破人亡  
死者生前係教師咩?

RIP

近排成日有人跳樓,香港滅亡似乎不遠

黃曱死左都好過害人

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2021-10-15 01:22 PM 發表
黃曱死左都好過害人
黃曱都有淺黃,心地都算得上善良㗎!

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-10-15 04:20 PM 發表

黃曱都有淺黃,心地都算得上善良㗎!
我都係淺黃,所以我如果自殺會揀汽車燒嘆話姐去跳海吾影響人

今晚嚟搵返

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2021-10-15 04:27 PM 發表

我都係淺黃,所以我如果自殺會揀汽車燒嘆話姐去跳海吾影響人
咁你人品都唔錯

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-10-15 05:59 PM 發表

咁你人品都唔錯
都吾係架,我都幾黑心自私架,覺得果D自殺既除非病到無得醫值得同情外,其他因爲學業、感情、金錢、政見去自殺果D全部都吾值得同情

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2021-10-15 04:28 PM 發表
今晚嚟搵返
可以用熱能探測器 IR Heat Seeker 觀察下

曱甴地
好正常

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-10-15 03:22 AM 發表
 昨晚11時許,一名女子被發現從大圍新翠邨新明樓的高處墮下,救護員到場證實事主已身亡。據悉,事主墮樓時疑撞及1樓對開平

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/1d975e3159de2fab7c2f45dcdb8c1885/stheadline/inewsmedia/20211015/_2021101501532684507.jp ...
RIP

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]