• 瀏覽: 13,201
  • 回覆: 100
+4
騙子又點會為佢做過事負責

引用:
原帖由 hwwong 於 2021/10/15 03:27 發表
台灣騙子島綠蠅政棍面皮厚過犀牛皮, 牠們習慣嚴人寬己厚顏不怕醜, 牠們是不會引咎辭職的...

引用:
原帖由 kk999@hk 於 2021-10-15 02:03 AM 發表
高雄市鹽埕區城中城大樓昨凌晨發生火警,造成46人死亡,高雄市長陳其邁昨率領市府團隊向死傷者家屬與市民表達歉意。但網友翻出他昔日為了台中夜店9死火警開嗆時任台中市長的胡志強應該下台負責,還直斥「死幾個胡志強才要負責?」引發網友朝聖譏諷。 台中阿拉夜店於2011年3月6日凌晨發生...

https://tw.appledaily.com/resizer/NUU0kNd8prpM9-CFOPdcy8_DAKM=/3486x1961/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/QGXOGGV7QNBN7EPHBMCOU3NW2M.JPG
又係毒果?
未摺嗎?
下台?
火警關官員咩事呢??

成9日曱甴上腦?????

碎料啦,鄭洲隧道條數都唔知係幾多倍
多到要貨櫃車走

呢個時候,最好接番陳同佳番去,分散民眾注意力

引用:
原帖由 4ichicken 於 2021-10-15 08:49 AM 發表

係大6,D市民嘈都無得嘈
立即下台嘈條毛咩

引用:
原帖由 kk999@hk 於 2021-10-15 02:03 AM 發表
高雄市鹽埕區城中城大樓昨凌晨發生火警,造成46人死亡,高雄市長陳其邁昨率領市府團隊向死傷者家屬與市民表達歉意。但網友翻出他昔日為了台中夜店9死火警開嗆時任台中市長的胡志強應該下台負責,還直斥「死幾個胡志強才要負責?」引發網友朝聖譏諷。 台中阿拉夜店於2011年3月6日凌晨發生...

https://tw.appledaily.com/resizer/NUU0kNd8prpM9-CFOPdcy8_DAKM=/3486x1961/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/QGXOGGV7QNBN7EPHBMCOU3NW2M.JPG
狗報報導
不了

塔綠班點會下台

所以凡事唔好去得太盡。

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-10-15 06:51 AM 發表

學埋日狗D衰嘢!
呆蛙like

高雄有好市長唔要,要個垃圾做無話可說。

詐騙島詐騙黨詐騙集團政權,1450又出動抹黑

哈哈哈‥…曱甴倒轉又係曱甴……哈哈哈

問完責,過幾日條豬西腫桶又去現塲行吓,九UP幾句好傷痛,跟住又走L咗去等下一鑊再出事先出來,套路次次都係咁…🙄

其實關市長咩事

死幾十個平民憑什麼要英文大人負責?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]