• 瀏覽: 6,966
  • 回覆: 12
我們戰士太人性了,太講武德了,應該用繩子牽着
https://youtu.be/V5MV1Wwxzow[code][/code]進入香討影片區

阿差無事扮大佬,出事就即刻變死狗。

舊片

印度佬淨係識係威係勢,同連登仔差唔多

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-10-15 10:42 AM 發表
舊片
上年發生的事。老解本來唔放條片出來,以免印度佬太冇面。

但印度佬最近又攪事,所以先放出來比印度佬知道自己系咩料,醒目就收聲。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-15 04:11 PM 發表

去推特看看三哥們評論
讓你乍舌
冇錯。好多印度佬話印度雖然死左廿個人, 但中國一定死左過百人, 只係中國唔認, 所以一定係 "印度大勝". 但佢地又永遠唔會有人拎得出證據, 亦唔會解釋到點解 "印度大勝" 但又會有咁多印度兵被俘虜.

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-10-15 04:33 PM 發表

冇錯。好多印度佬話印度雖然死左廿個人, 但中國一定死左過百人, 只係中國唔認, 所以一定係 "印度大勝". 但佢地又永遠唔會有人拎得出證據, 亦唔會解釋到點解 "印度大勝" 但又會有咁多印度兵被俘虜.
香港班曱甴手捉都係咁講🤣

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-15 04:11 PM 發表

去推特看看三哥們評論
讓你乍舌
啊三民族特性(謊言成性,意淫成癮)使然

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-10-15 04:33 PM 發表

啊三是個謊言成性,意淫成癮的國度!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-10-15 04:41 PM 發表

香港班曱甴手捉都係咁講🤣
啊三,島蛙(變種),香港班曱甴黃黑暴(變種)都是同一類品種,具備了地球上最低等生物特徵跟品質!

引用:

同臺灣國軍一樣咯,次次大勝,之後退守臺灣……

印度佬連張相都無,講咩大勝喔。
鬥揸刀都鬥唔嬴

不過好難怪佢地,同中國人鬥武功?阿差知唔知咩叫雁鈴刀法!六合刀法 苗刀法 戚家刀法!
同我地鬥揸刀?
香港劈友刀法都搞掂佢啦。

先輩們用生命打下來的江山絕對不能在我們這一代人手中丟失一寸土地。相比當年國民黨地圖畫的大也沒有用,還是共產黨實質控制土地強。西藏國民黨沒有一兵一卒實質控制過。如今能有這麼大的版圖還是要感謝共產黨的戰鬥奉獻。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]