• 瀏覽: 56,605
  • 回覆: 214
  • 追帖: 3
若是香港女教師發現,一定會協助殺人犯逃亡,19年反修例就知哩班人想點

引用:
原帖由 kopahin 於 2021-10-15 01:27 AM 發表
如果港女見到ABC就諗住ONS
佢個樣算幾靚仔高大威猛,港女已心㾗不已

引用:
原帖由 19611691 於 2021-10-15 08:07 AM 發表
若是香港女教師發現,一定會協助殺人犯逃亡,19年反修例就知哩班人想點
絕對係咁!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-10-15 02:15 AM 發表
「蔡南生一度被控管有攻擊性武器罪,並遭還押小欖精神病中心。惟蔡於同年 12 月上庭時,控方卻稱無證據顯示被告有意圖在公眾地方將刀用作非法用途,所以撤銷起訴,蔡當庭釋放。控方又指,早前的精神科報告未有顯示被告有精神病,僅屬性格比較偏激」

上次放生佢果班人出來解釋吓!
(1)法官放錯一名極度兇殘及危險男子
(2)當時有進行心理及精神病評估,但報告話兇徒正常
前年兇徒親人 ...
法官質疑過,不過律政師放棄

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-10-15 02:15 AM 發表
「蔡南生一度被控管有攻擊性武器罪,並遭還押小欖精神病中心。惟蔡於同年 12 月上庭時,控方卻稱無證據顯示被告有意圖在公眾地方將刀用作非法用途,所以撤銷起訴,蔡當庭釋放。控方又指,早前的精神科報告未有顯示被告有精神病,僅屬性格比較偏激」

上次放生佢果班人出來解釋吓!
(1)法官放錯一名極度兇殘及危險男子
(2)當時有進行心理及精神病評估,但報告話兇徒正常
前年兇徒親人 ...
疑凶真係癲佬 係facebook 話同事迫害佢 所以逃亡到香港 你覺得係正常人?

點迫害? 最多咪辭職唔做 而佢冇所事事 唔係走佬 唔係潛水 而係係士多呆坐 都唔係一個殺完人之後嘅正常反應 

佢係正常 點會還押精神病院? 律政司 見癲佬 咪廢事告 

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2021-10-15 06:48 AM 發表

律政司其實可以上訴咖
上次法官質疑,但係律政司佢放棄,今次應該出200%力要佢坐

引用:
原帖由 kopahin 於 2021-10-15 01:27 AM 發表
如果港女見到ABC就諗住ONS
港女1向係咁,俾人吉完好多次先知原來d鬼好窮,成日唔捨得買野。。。

點解佢只可得部分懸紅? 因有其他人報料佢係南丫島?但這教師真的報警提供了疑犯確實位置?

p.s. 剛聽番網上資料,原來真唔只1人報案

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-10-15 08:00 AM 發表
佢整日喺士多,使乜借尿遁?可以行開報警再返嚟坐都得!
我都係咁諗,心諗佢1對1服侍

死曱甴又周圍殺人

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2021-10-15 08:18 AM 發表

最好……呢d計時炸彈,唔坐就全社會危險。

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2021-10-15 08:18 AM 發表

一係鎖佢入青山一世

引用:
原帖由 bike123 於 2021-10-15 02:32 AM 發表
佢拿了梁振英三十萬
689得個up 字,毛就俾條你

引用:
原帖由 Tsundis 於 2021-10-15 08:28 AM 發表
點解佢只可得部分懸紅? 因有其他人報料佢係南丫島?但這教師真的報警提供了疑犯確實位置?
咪按重要性,比例攤分囉!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-15 01:10 發表
但建議這外藉女教師都係搬啦, 俾記者報晒出黎唔係好事
條友一保釋出來
個女人就危險

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]