• 瀏覽: 15,587
  • 回覆: 228
  • 追帖: 1
黃屍走番泥做乜,Lo 唔惦咁L廢, 又話香港已死番泥把L

熱賣及精選
引用:
原帖由 家英哥 於 2021-10-14 11:18 PM 發表

仆街黃畜做乜要死撚返來
咁中共係味咪無用武警打到年輕人骨折死再扮跳樓

女既浮屍海上又係巧合?無強姦呀?

定或是大家 幾千人死係約埋一齊自殺呀?

還是我們都應該被殺呀?

見有錢派就返嚟 

Yellow object註定一世做loser,衰左又死返黎R箸數!

唉, 還以為香港會小D人,
點知又死返轉頭

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-14 11:30 PM 發表

Yellow object註定一世做loser,衰左又死返黎R箸數!

還是我們都應該被殺呀?

返來做咩?播毒?你班柒頭走咗就唔好咁衰仔翻轉頭喇

甲由撈唔掂就喺英腳死咗佢算啦,唔好返嚟香港啊唔該

引用:
原帖由 七個粗俗的樹根 於 2021-10-14 11:33 PM 發表

甲由撈唔掂就喺英腳死咗佢算啦,唔好返嚟香港啊唔該

還是我們都應該被殺呀?

講大話,近一半BNOers在英國搵到工,最低工資可以住獨立屋,再加最重要聞煮豉油,走咗永不回港才是事實。

引用:
原帖由 onnam 於 2021-10-14 10:50 PM 發表

又或者講返政府2020底數字好唔好?

二零二零年年底人口數字
  根據政府統計處今日(二月十八日)發表的數字顯示,二零二零年年底的香港人口的臨時數字為7 474 200人。與二零一九年年底人口7 520 800人比較,減少46 500人,跌幅為0.6%(表一)。
2020年上半年多了20幾萬,2021年上半年比2020年上半年少8萬,姐還多緊10幾萬,姐有10幾萬人避疫后,就沒再走,有點系回來后,又走了,但不是因為BNO,

引用:
原帖由 kkkk1234kkkk 於 2021-10-14 11:32 PM 發表

還是我們都應該被殺呀?
洗唔洗介紹個醫生俾你!?

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-14 11:41 PM 發表

國外?

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-14 11:41 PM 發表

起碼介紹十個醫生俾佢啦  

引用:
原帖由 onnam 於 2021-10-14 11:03 PM 發表

咁又話唔埋既。
但睇住日日的機場出入境數字,就唔似人口會升返喇。
你有機場出入境數據?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]