• 瀏覽: 15,590
  • 回覆: 228
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-10-14 09:21 PM 發表

好混亂呀。
又話多人移民,學童加老師又少左, 家陣又話多人回來, 咁即係點架。
即係有人彈出彈入,影響數據.
亦有個別項目離開無返回.

熱賣及精選
今年點都係走既多啦。

其實羅志剛講話(唔知返嚟做乜嘢喎)嗰句
中間有個字佢冇講出嚟
估下係乜嘢字
無錯勒
係個撚字

卜街死曱甴,過左去撈唔掂又靜靜雞死返來香港

大L鑊班pk冚包散走返來,又話中央獨裁?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-14 07:29 PM 發表

本港近年移民人數增加,勞福局局長羅致光今早出席電台節目,被問及移民潮議題時,羅致光隨即引援數據,反指出香港去年上半年,返港人數較離港為多。

羅致光指,「(去年上半年)我哋香港無端端多咗成20多萬人,唔知返嚟做乜嘢喎,香港居民喎,出出入入,差11至12萬左右,但如果以去年年頭計,仲多咗人。」

bno人係外國撈唔掂偷偷回港

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realtime/article/1762511/即時-港聞-回應移民潮-羅致光-去年上半年返港人數較離港多
問左香討個黃L曱甴文宣狗hfceddie未?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-14 07:29 PM 發表

本港近年移民人數增加,勞福局局長羅致光今早出席電台節目,被問及移民潮議題時,羅致光隨即引援數據,反指出香港去年上半年,返港人數較離港為多。

羅致光指,「(去年上半年)我哋香港無端端多咗成20多萬人,唔知返嚟做乜嘢喎,香港居民喎,出出入入,差11至12萬左右,但如果以去年年頭計,仲多咗人。」

bno人係外國撈唔掂偷偷回港

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realtime/article/1762511/即時-港聞-回應移民潮-羅致光-去年上半年返港人數較離港多
希望港府實行全球徵稅

又話外賣屍摘菜屍洗碗屍好好揾既?

100萬中共狗間碟 回香港
80萬bno中國及香港人 移民去英國?

引用:
原帖由 kkkk1234kkkk 於 2021-10-14 10:12 PM 發表

100萬中共狗間碟 回香港
80萬bno中國及香港人 移民去英國?
你仲留係度?

又話生於亂世,又話沒信心要走,唔係咁仆街走返來呀

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-14 10:13 PM 發表

你仲留係度?
我本人中國人 當然留香港
等睇反人類組織 滅亡

係人都知,個時大爆疫好多人返左嚟

引用:
原帖由 kkkk1234kkkk 於 2021-10-14 10:17 PM 發表

我本人中國人 當然留香港
等睇反人類組織 滅亡
反人類組織?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]