• 瀏覽: 15,589
  • 回覆: 228
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 愛之基 於 2021-10-14 07:33 PM 發表

曱甴唔信呢d數據囉!🤣
曱甴話捏造😂😂😂

熱賣及精選
公平D講
回流返香港果D人
未必全都是BNO或者走難去外國果D黃屍曱甴
都有D原本就係去做野或者讀書
但係外國市度唔好又係事實
我認識D朋友都結束左係外面生意
返翻香港再黎過 
最小係香港搞翻中國國內生意都易好多
成個世界講真心話 
靠中國一定係穩穩當當好多

有話那裡輸入嗎?中國內地下來香港嗎?定外國回流呢?

真係笑死!移民潮係去年下半年國安法生效後才發生,用去年上半年數字來回應真係掩耳盜鈴!
智商低局長,你唔好用回歸時期數字來回應?

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-10-14 11:09 PM 發表

仲有,美國而家要玩白人優先,好多華人心淡,回流發展。
李連杰條仆街想回來獨裁中國
在荷里活沒晒市場

在中國更沒影響力

抖音開咪只有十幾萬粉

開心到呢

曱甴米L番呀死全家嫁

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-14 09:58 PM 發表

今年點都係走既多啦。
係。但明年會走返嚟。

阿羅生,算啦
你都係快啲退休
之前講野已經9唔搭8

返港?成班福建老嘢過完年返香港呀?

我怕下年先係回港高峰期呀…

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-10-15 04:54 AM 發表

真係笑死!移民潮係去年下半年國安法生效後才發生,用去年上半年數字來回應真係掩耳盜鈴!
咁你幾時移民呀?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-14 07:29 PM 發表

本港近年移民人數增加,勞福局局長羅致光今早出席電台節目,被問及移民潮議題時,羅致光隨即引援數據,反指出香港去年上半年,返港人數較離港為多。

羅致光指,「(去年上半年)我哋香港無端端多咗成20多萬人,唔知返嚟做乜嘢喎,香港居民喎,出出入入,差11至12萬左右,但如果以去年年頭計,仲多咗人。」

bno人係外國撈唔掂偷偷回港

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realtime/article/1762511/即時-港聞-回應移民潮-羅致光-去年上半年返港人數較離港多
呢個數據真係令人失望,黃屍曱甴走哂去英國,香港咪有安寧囉,黃屍曱甴竟然返黎香港咁L冇用,以後香港有排煩。。。

難民 DNA

附件

Democrazy is for immigration.png(371.61 KB)

2021-10-15 08:38 AM

Democrazy is for immigration.png

咁今年上半年呢?

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-10-15 04:54 AM 發表

係囉,我都奇怪點解會用上年上半年計?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]