• 瀏覽: 6,653
  • 回覆: 109
+7
引用:
原帖由 chatjai 於 2021-10-14 05:28 PM 發表
乜嘢叫做人權專家?食屎有冇食屎專家?
賣牛腩嘅叫牛腩專家,賣炸髀叫炸髀專家,你鍾意叫自己乜嘢牌頭都得,反正無需認證,我係專屌漢奸嘅屌漢奸專家。

人拳

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-14 05:08 PM 發表
【19:17更新】由聯合國人權理事會任命的4名人權專家,周二(12日)對前支聯會副主席鄒幸彤被控煽動顛覆和擔任外國代理人而被捕深表關切。人權專家以詳細書面分析,向中國政府表達對《港區國安法》的關切,強調該法根本不符合國際法和中國的人權義務。

https://fs.mingpao.com/ins/20211013/s00001/b46a7370dbe9cbfb16328dea111c6dea.jp ...
叫呢個所謂聯合國盡快還返欠香港人幫佢照顧越南人嘅錢先啦!
要做嘅唔做,只係亂講廿四。

呢個係國家嘅法律,唔係國際法!
聯合國你顧掂你自己先啦!關你差能事咩

反問一句那條人拳專家..點睇美國軍人在阿富汗炸死平民....
點解人拳專家聲都無句話美國在阿富汗侵犯人權,胡亂炸死平民...

佢要先問向世人標榜「民主人權自由」美國老屈伊拉克有「大殺傷力武器」打伊拉克又合唔合乎國際法先講。

引用:
原帖由 Jackishere 於 14-10-2021 07:32 PM 發表

乜L嘢聯合國人權專家呀?咁得閒去阿富汗幫手關切下美國有幾仆街啦!
===
咪系..
當日美軍炸死阿富汗平民,事後不承認,老屈對方是恐怖份子,當時運緊炸彈...
跟著眾怒難犯,幾星期後,美軍才死死氣話當日炸錯平民...
美軍賤到無人有,第一時間已經知炸錯平民啦,點會拖幾個星期才承認炸錯平民..
明顯美軍當初是惡人先告狀,搏無人會追究下去....

唔知美國的國安法又符唔符國際法呢?

附件

vl8iujle26521sdkkoopdmgmnyft07 (1).jpg(155.82 KB)

vl8iujle26521sdkkoopdmgmnyft07 (1).jpg

引用:
原帖由 mixit 於 14-10-2021 07:38 PM 發表
聯合國人權專家咁著緊鄒幸彤,有原因嗎?
=======
美國佬以公開發言來安撫條傻婆,
令條傻婆以為自己很重要就會繼續死撐下去啦...

香港國安法
照抄伙英美架喎
又唔啱

又關聯合國人權L咩事?!一句到尾:關你撚事!

國安法國家事,又關國際法來講,又要受到外國法制行國安法

垃圾白皮豬說三道四,關你L事,支持打曱甴

叫美狗拿自己條國安法出黎逐條比較吓

尾國國安法,要處死賣國者更不人道,不符合國際法!
尾國甚麼時候取消尾國國安法?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]