• 瀏覽: 5,396
  • 回覆: 109
引用:
原帖由 team1234567 於 2021-10-14 06:18 PM 發表

只要你反中,又盲又聾字都唔使識都可以變專家
又盲又聾又唔識字果d,唔係叫做「學者」咩?

熱賣及精選
人權專家如何評論西班牙對付加泰獨立?

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-10-14 05:49 PM 發表

出多2句聲,就多2聲證據
豬隊友驚佢唔坐監咁
就係想佢坐多幾年監,咁d淫權磚家先可以吠多幾年,領多幾年狗糧。😁😁

外國勢力仲要幫口,呢班真係豬隊友。

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-10-14 05:28 PM 發表

乜嘢叫做人權專家?食屎有冇食屎專家?
我要引用林太金句:「呢啲咁嘅專家,食屎啦!」

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-14 05:08 PM 發表

【19:17更新】由聯合國人權理事會任命的4名人權專家,周二(12日)對前支聯會副主席鄒幸彤被控煽動顛覆和擔任外國代理人而被捕深表關切。人權專家以詳細書面分析,向中國政府表達對《港區國安法》的關切,強調該法根本不符合國際法和中國的人權義務。

https://fs.mingpao.com/ins/20211013/s00001/b46a7370dbe9cbfb16328dea111c6dea.jp ...
我們是發治國家,不容你們說三道四✌🏼

老尾國安法就符合國際法??

美狗法絕對不符

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-14 05:08 PM 發表

【19:17更新】由聯合國人權理事會任命的4名人權專家,周二(12日)對前支聯會副主席鄒幸彤被控煽動顛覆和擔任外國代理人而被捕深表關切。人權專家以詳細書面分析,向中國政府表達對《港區國安法》的關切,強調該法根本不符合國際法和中國的人權義務。

https://fs.mingpao.com/ins/20211013/s00001/b46a7370dbe9cbfb16328dea111c6dea.jp ...
咁美國patriot act 乎唔乎合啊?戇鳩

理L你咩國際法,國有國法,家有家法。我地依度講中文,你班鬼佬講英文,大家河水不犯井水,我地中國家事關你事咩?收皮啦聯柒國淫拳早職。

越多西狗出聲,越代表隻黃畜係漢奸

港區國安法關你聯合國人權 L 叉事

引用:
原帖由 monitor 於 2021-10-14 05:21 PM 發表

又唔見佢地批評西班牙拘捕推動加泰隆尼亞獨立人士?又唔見尾國拉埋班馬仔駛軍艦去西班牙?
歐盟都冇出過聲

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-10-14 05:20 PM 發表

每國都有國安法架啦, 你什麼專家唔去屌埋其他國家既。
你都係人……你唔去_____?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]