• 瀏覽: 16,863
  • 回覆: 254
  • 追帖: 1
直接交中國處理它(變灰啦)

呢D北歐國家最反中的。
小國唔需要理他。

熱賣及精選
引用:
原帖由 9big 於 2021-10-14 01:46 PM 發表

在支聯會解散後,香港大學上周去信要求支聯會移走「國殤之柱」。「國殤之柱」創作人高志活(Jens Galschiot)指雕

咁咪好囉 搬去歐美   白金漢宮都需要呢碌野

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211014/bkn-20211014131943824-1014_00822_001.html
再唔搬,就拖去TKO堆填區,拆運費由支亂會支付💪💪

引用:
原帖由 冇有為w 於 2021-10-14 22:56 發表

支持快d搬去美國白宮
美國新冠肺炎死......幾十萬人,
搬去美國最應棍!

用呢整蠱既風水擺設都冇人要架啦,用黑布包住佢先啦。

引用:
原帖由 9big 於 14-10-2021 01:46 PM 發表

在支聯會解散後,香港大學上周去信要求支聯會移走「國殤之柱」。「國殤之柱」創作人高志活(Jens Galschiot)指雕

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211014/bkn-20211014131943824-1014_00822_001.html
運呢支野,冇可能空運,要海運,睇怕要佔一整個40呎貨櫃
等船期都可能要兩、三個月,要book個倉位先,咁大舊野,倉租要幾萬
最近航運業亂哂籠,運費最少要十幾萬港元
快d眾籌啦

抬走佢,話 L 之你擺邊

丹麥佬,梗係擺返去丹麥啦

理西你搬去火星,即刻走啦死鬼佬

咁大碌假陽具送比大陰蒂國就fit晒啦

引用:
原帖由 ww4565555 於 2021-10-15 12:08 AM 發表

諗唔到什麼原因,一所大學可以多年無償地借出場地給一個團體擺放物件,到現在想搬走物件,也要等物主同意,簡直荒謬。
港大今次唔硬起來黑暴重臨指日可待,依支係黑暴精神圖騰嚟,奇毒無比

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-14 01:46 PM 發表

新聞來源連結:
國殤之柱  是代表d咩? 有冇煽動仇恨或支極端持暴力行為?  宗教及藝術係吾可以煽動仇恨及暴力色情!  如果國殤有煽動仇恨或暴力 警方應該拉人! 冇任何人可以利用任何值口  公然煽動仇恨而不受法律法律管治!  公然犯法而不受法律約束  咁法律重有存在義意?

紀念那些外逃賣國賊

呢啲死賤種,初頭又話港大損毀佢件垃圾要賠錢,而家又話整過件出黎獻世。
你咪話我睇穿佢,佢唔係收咗錢就黎得閒同你整佢碌嘢出黎獻醜囉喎!正人渣。

美國 加拿大 非常需要 以記念原住民

丹麥狗記得找埋條垃圾存倉數呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]