• 瀏覽: 27,487
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 沈默獅子 於 2021-10-14 06:14 PM 發表
南丫島居民好眼力,唔係就比兇徒走甩,捉到時個樣和被通輯個樣唔係好似,好易睇漏眼
島民眉精眼企。

市民認定罪犯報案,好快可以拘捕到人

引用:
原帖由 叫我蟑螂 於 2021-10-14 11:52 AM 發表
的士佬揸車好冇品,佢都係為民除害啫
嘩!!你哩啲係乜嘢邏輯??唔好話司機冇品,就算個司厄你錢,都唔洗用刀割人喉吓吖?!你真係讚成殺人係正確??想宣揚恐怖主義???

引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-10-14 10:06 AM 發表
西環的哥謀殺案,疑兇潛逃逾1日在南丫島落網。一名姓韋(48歲)的哥,在本周二(12日)凌晨4時許,被混血男乘客割頸大量失

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211014/photo/bkn-20211014001833533-1014_00822_001_01b.jpg?20211014094912

西環的哥謀殺案,疑兇潛逃逾1日在南丫島落網。一名姓韋(48 ...
高興地證明香港人回歸理情,警民合作!

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-10-14 10:29 AM 發表
咁快捉到人 利害
香港警方是有能力的!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-10-14 10:36 AM 發表
難怪當日咁多熱愛民主人士要求解散警隊
熱愛民主的漢奸!

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-14 10:40 AM 發表
黃官殿後
他們又是時候到了,受死吧!

殺咗人仲可以咁輕鬆淡定嘆啤酒,殺咗隻狗個心都唔安樂啦!咩人嚟架?

肯定打了復必泰,植入了晶片跟蹤

引用:
原帖由 ryokun99 於 14-10-2021 07:09 PM 發表
都鋪咗精神有問題喇。香港法律會眷顧哩班人渣㗎。至少香港哩班大法官會嘍
TVB新聞仲專登去訪問疑兇街坊,好有古怪

引用:
原帖由 fbb07a933834a9 於 2021-10-14 05:01 PM 發表

1分鐘唔可以爭執?
無la la 上車
同司機講句DLLM 已經得
咁佢無那那DLLM會點?

香港必需要有天眼!不要再說什麼侵犯私隱!冇事冇幹冇人會去睇!但發生事的時候天眼的錄影就能發揮強大的作用!

最先進嘅有源相控陣雷達配上最先進嘅霹靂15超遠程空空導彈,碰上中國嘅戰機對手已經毫無還手之力了。 先敵發現,先敵攻擊

終生監禁啦

警察好嘢,落咗網以後返工都安心嘀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]