• 瀏覽: 14,210
  • 回覆: 122
唔戴套好易出事

熱賣及精選
引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-10-14 04:38 PM 發表

.拳拳幾百磅力都唔死
有鐵頭何之稱 AV仁笑而不語 佢嘅鐵頭功巳達化境刀槍不入, 幾百磅力拳頭打落去肯定要睇鐵打

引用:
原帖由 singsings 於 2021-10-14 03:31 PM 發表

你知唔知800kg即係幾大力?查清楚資料先再亂貼鳩噏!
吹都唔好吹咁大啦,龍珠咩?800kg?唔好話8000kg? 單手舉起架tank

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-10-14 04:51 PM 發表

吹都唔好吹咁大啦,龍珠咩?800kg?唔好話8000kg? 單手舉起架tank
有無睇FF, the Rock 輕輕鬆鬆舉起架車

引用:
原帖由 johnwong9394 於 14-10-2021 09:27 發表

澳門發生罕見打死人拳賽。兩名拳手周前在氹仔一家拳館進行友誼賽期間,疑因無戴頭套,其中一人遭對方擊中面部後暈倒送院,腦部嚴重受創,對手被送檢察

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/56ffa6b09e4dac0b1924e6a80ecee8c0/stheadline/inewsmedia/20211014/share_2021101409160977404.png
阿生同阿作兩條友小朋友打交啫!邊度係拳賽呀!😂

被拉的人只係無心之失, 冇諗到對手一拳就死左

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-10-14 04:08 PM 發表

出到收山腳都唔會被人告傷人?
曼聯堅尼特登踢斷人腳,仲係書入面吹自己特登

好多傻佬,老虎一掌拍力有一噸,又話吹水啦。

懷疑問題係拳證到,死個個可能之前個頭已經比人質左好多野都由佢繼續打

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-10-14 04:42 PM 發表

無戴頭套犯規
原來如此,明知違規仲去做。

可憐

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-10-14 09:27 AM 發表

澳門發生罕見打死人拳賽。兩名拳手周前在氹仔一家拳館進行友誼賽期間,疑因無戴頭套,其中一人遭對方擊中面部後暈倒送院,腦部嚴重受創,對手被送檢察

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/56ffa6b09e4dac0b1924e6a80ecee8c0/stheadline/inewsmedia/20211014/share_2021101409160977404.png
自殺式挑戰無打死人
全靠外賣仔心理戰術成功

朋友關係,見佢支持唔住都要照砌?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-14 09:36 AM 發表

徐曉冬話簽了合約打死人唔犯法哦
只要呢場拳賽係附合世界拳擊總會規格係認可賽事,咁只要唔係因對手犯規而死亡,都會算係意外,依家就算調查完,打死人嗰個都係無罪。

點解唔戴頭套保護自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]