• 瀏覽: 14,215
  • 回覆: 122
算唔算謀殺?

熱賣及精選
rip

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-10-14 02:12 PM 發表

咁易死既???
對比以前泰神果d, 力度應該差好遠。。。。
不過咩野都好,Rip...........
泰神一拳成六百幾磅,最高紀錄,六秒鐘打死一個拳手。
有冇華人食得起。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-10-14 09:27 AM 發表

澳門發生罕見打死人拳賽。兩名拳手周前在氹仔一家拳館進行友誼賽期間,疑因無戴頭套,其中一人遭對方擊中面部後暈倒送院,腦部嚴重受創,對手被送檢察

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/56ffa6b09e4dac0b1924e6a80ecee8c0/stheadline/inewsmedia/20211014/share_2021101409160977404.png
驗晒所有嘢先啦!!!
有冇食藥!?
有冇暗病!?
有冇打阿屎理康!?
睇埋錄影係咪意外!!!???
唔可以亂嚟!!!

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2021-10-14 04:16 PM 發表

算唔算謀殺?
唔算, 意外死咗啫

係咪佢打足3針引發血柱塞冇好休息就被去打地下賭拳呀……??

中要害好易釘
rip

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-10-14 09:27 AM 發表

澳門發生罕見打死人拳賽。兩名拳手周前在氹仔一家拳館進行友誼賽期間,疑因無戴頭套,其中一人遭對方擊中面部後暈倒送院,腦部嚴重受創,對手被送檢察

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/56ffa6b09e4dac0b1924e6a80ecee8c0/stheadline/inewsmedia/20211014/share_2021101409160977404.png
鐘仔同老作拳賽無死人先唔好彩呀,至少死隻曱甴J吖,觀眾入埸想睇有大J撗出,至少有血落地有D交待,幾百蚊飛唔通想睇跳跳走走攬攬抱抱打4個回合咩?

林作 vs 鐘培生?!!

暴力性比賽

依家先賣

雙方運動期間有死傷不是應該豁免刑責咩? 劇烈運動揾你去玩?

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-10-14 02:14 PM 發表

証明以前泰神打假拳
.拳拳幾百磅力都唔死

引用:
原帖由 mahakita 於 2021-10-14 04:37 PM 發表

雙方運動期間有死傷不是應該豁免刑責咩? 劇烈運動揾你去玩?
無戴頭套犯規

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]