• 瀏覽: 31,163
  • 回覆: 169
+2
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-10-14 08:47 AM 發表

三哥唔係話佢自己嘅武器才是無敵的嗎?點解推崇別國的裝備?咁唔符合三哥的性格
三哥最勁既武器係摩托車🏍🏍

咖哩吹得就吹
J31有幾多貨老解自己知
唔使你指手劃腳扮專家
目的係叫老尾平賣F35俾你

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-10-14 12:48 PM 發表

連水底巨型養殖漁業鐵籠都探測唔到,直撞
對確係要檢討

咖哩印霉好學唔學

空中優勢還是美國,數量是1萬3千對3千。國產戰機引擎今次珠海航空展才初次試飛亮相,即使以中國的工業生產力和決心,要追上美國起碼要三五年。

要做也無所謂,軍備競賽對中國也無所謂。以往貿易盈餘用來買美債已經不行,交保護費也白給,用這些錢造軍備也只是零頭。富國強兵,本來就應該做,也必須做好。

引用:
原帖由 棧道 於 2021-10-14 03:29 AM 發表
美軍近50年只係大蝦細
近50年,越戰、阿富汗戰爭都係大蝦細,結果變成細蝦大,美軍敗走。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表
被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
仲洗講, 即刻出兵解放美國啦

中國防守有餘

引用:
原帖由 東方純情的馬桶 於 2021-10-14 01:42 PM 發表
中國防守有餘
第二島鏈內老美必敗。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表
被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
紙上談兵

引用:
原帖由 瑪卡 於 14-10-2021 09:10 AM 發表
三哥有支神油,再掛兩粒鐵蛋已無敵🤔🤔
三哥最勁係電單車羅漢陣,天下無敵,老解見到全部瞓低…………………
因為笑到碌地!

印度又想炒作中國威脅論。

引用:
原帖由 sing189819 於 2021-10-14 08:06 AM 發表
差仔又搞事 得把口廢噏
之前又話自己陣風天下無敵
依家又殺出架殲31 玩野咩
陣風係法國佬產品嚟架,乜法國佬有咁自大咩?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-14 08:30 AM 發表
美國只係紙老虎.
靠借度日既國家。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]