• 瀏覽: 18,324
  • 回覆: 169
引用:
原帖由 ingredient 於 2021-10-14 12:09 PM 發表

055已經勁過所有美國嘅驅逐艦啦~
再加上003,及J31,實力將遠超美國。
我國是重質,唔係重量,你識唔識。
軍事角力,質量同樣重要️ 驕兵必敗,你識嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-10-14 12:13 PM 發表

軍事角力,質量同樣重要️ 驕兵必敗,你識嗎?
呢的叫中國人嘅自信,你又識唔識!

引用:
原帖由 ingredient 於 2021-10-14 12:15 PM 發表

呢的叫中國人嘅自信,你又識唔識!
哦,我淨係覺得你無嘢好講,個人仲好幽默😂😂😂

中強美弱

雖然我都想係事實,但我唔信強姦大國講嘅嘢!

國內同志日日來港討論區打咀砲

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-10-14 11:52 AM 發表

美國核動力潛艇喺南海完美表現垃圾級別,得啖笑
呢D唔算咩,鬼佬一向智障,美軍戰力勁詔中俄加埋就肯定

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-10-14 12:12 PM 發表

人地自炒,再自爆事件先暴光係人家門囗埋伏,誰先係垃圾級別
連水底巨型養殖漁業鐵籠都探測唔到,直撞

擺得出嚟畀你哋睇嘅,已經唔會係最新、最高科技、最top嘅嘢,唔係尾角佬點會咁驚。

垂直升降?

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-10-14 12:58 PM 發表

垂直升降?
無錯,已經做到。

三哥不嬲話自己軍事力量強過中國,即係最新排位係 印度>中國>美國,三哥終於可以做一哥了  

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表

被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
唔怕! 香討仲有死黃💩,大妓院😈幫老尾打咀炮🌚💀🤯

美帝咁Q流咪可以集結兵力攻打台獨,打理南海4首航母

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-10-14 10:35 AM 發表

印媒都真係落後過人
仲洗殲31
珠海航展時
中國媒體已經報咗
殲16一出已經秒殺F35啦
殲16系四代半,不帶隱身功能的電子戰機,隱身功能比F35差,適合明刀明槍支援戰場,畢竟是蘇30改版

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]