• 瀏覽: 31,210
  • 回覆: 169
+2
美軍就算一直有空中優勢,打北韓、打北越、打敘利亞、打阿富汗,咪又係輸 

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-10-14 11:41 AM 發表

美國成1萬架戰機加埋狗友都有2萬,如果開戰,中國就輸緊,只能加強防守能力。
唔係好信中國戰機勁過美國戰機,中國發動機唔得
美國少爺兵,得啖笑

引用:
原帖由 sing189819 於 2021-10-14 08:06 AM 發表
差仔又搞事 得把口廢噏
之前又話自己陣風天下無敵
依家又殺出架殲31 玩野咩
佢地連戰機都做唔出

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-10-14 08:47 AM 發表

三哥唔係話佢自己嘅武器才是無敵的嗎?點解推崇別國的裝備?咁唔符合三哥的性格
佢地有嗎?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-10-14 11:41 AM 發表

美國成1萬架戰機加埋狗友都有2萬,如果開戰,中國就輸緊,只能加強防守能力。
唔係好信中國戰機勁過美國戰機,中國發動機唔得
美國核動力潛艇喺南海完美表現垃圾級別,得啖笑

呢排印媒,美媒成日吹捧中國軍備??

引用:
原帖由 棧道 於 2021-10-14 03:29 AM 發表
美軍近50年只係大蝦細
尾式霸權

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-10-14 10:15 AM 發表
宜家印度真係越嚟越大鑊,十幾萬軍隊係中印邊境對峙,走又唔係,留又唔係。
走就示弱,留係度,11月大雪封山明年可能就剩低十幾萬死屍
咖喱上年己經試咗一鑊,都仲唔識醒
不過咖喱人命賤,軍頭唔會當啲卒仔係人
最緊軍頭要自己收咗外國錢交到貨搞事挑釁中國

計英 美 日 澳後 印又加入中國威脅論行列,萬軍xx又可以加軍費抽水發過豬頭

最世界最叻係你啦

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表
被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
呀叉知唔知PL-15E空空導彈只係出口猴版型號,射程只有145公里
解放軍自用PL-15,射程肯定超過150公里

引用:
原帖由 starr 於 2021-10-14 11:44 AM 發表
美軍就算一直有空中優勢,打北韓、打北越、打敘利亞、打阿富汗,咪又係輸 
炸到浠巴爛先走,誰係真正輸家都未知

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-10-14 11:49 AM 發表

雖然我痛恨美狗,但美狗在一些軍事領域也是在領導地位,單說人口比例,美狗海軍有30幾萬,相比我國只有20幾萬,在兵力上仍然佔優,足夠震懾全球,我國仍需努力💪🏻
055已經勁過所有美國嘅驅逐艦啦~
再加上003,及J31,實力將遠超美國。
我國是重質,唔係重量,你識唔識。

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-10-14 11:52 AM 發表

美國核動力潛艇喺南海完美表現垃圾級別,得啖笑
人地自炒,再自爆事件先暴光係人家門囗埋伏,誰先係垃圾級別

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]