• 瀏覽: 31,145
  • 回覆: 169
+2
世界前10最多軍費,美國第一,第二至第十加埋都唔夠美國多,點鬥。
F22係強到無對手,成本又貴,所以停産。
留意重點,係無對手,所以才有F35出現。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表
被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
冇卵用d嘢趁快賣埋俾呆灣菜狗婆娘

引用:
原帖由 62448958 於 2021-10-14 10:38 PM 發表
世界前10最多軍費,美國第一,第二至第十加埋都唔夠美國多,點鬥。
F22係強到無對手,成本又貴,所以停産。
留意重點,係無對手,所以才有F35出現。
如果F22係勁, 會唔會美國留一手, 留少量F22做皇牌

咪吹啦出喇出喇

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-10-15 12:16 AM 發表

我都係,可以從呢個動作確定佢哋其實係同一個人嘅馬甲
@@刺客禁言
我們找你呀

引用:
原帖由 T2. 於 2021-10-14 03:23 AM 發表
被認為將上艦中國003型航母的新一代艦載機殲-31(又稱FC-31「鶻鷹」)備受關注。有印度媒體稱,殲-31配上PL-15E空空導彈將超越美國的F-35。綜合媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211013/524906812693024768920614.jpeg/ZpKFmJpg4nMIxFnWjI2PnMaROeom-KWxWrFgoFqxYKA
不用武力降天下,這是中國深厚文化!
白人就是不明白點解習大大閒庭信步,日日同老伯姓聊天,不用開會?

咖喱想玩嘢?

引用:
原帖由 江南自信的馬 於 2021-10-14 01:40 PM 發表

仲洗講, 即刻出兵解放美國啦
美國欠債廿9幾萬億,再唔出兵打劫窮國,睇怕底褲都冇國家肯賣比佢

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-10-14 02:59 PM 發表
WS15 列裝先講啦,成編文避重就輕。
老作假文一則,你唔係嬲下話

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2021-10-14 09:38 PM 發表

避過防空導彈群咼
你話F35巳實戰中
戰機既(戰)係咩意思?

中國武器水平冇可能超越美,未來十年都冇可能,綜合各方面只有西歐日本工業強國才可超越美,但沒有美軍火財團的財力去支持,因不會像尾到處侵略發動戰爭,生産量不及美多,
簡單說槍,質量最好一定是德國,瑞士,
吹揍中國只是想買軍火和賣軍火,只是尾軍火商營銷手法,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]