• 瀏覽: 3,857
  • 回覆: 61
+3
引用:
原帖由 sam0010 於 2021-10-14 12:11 PM 發表

我覺得班請少陣外傭會死的同果班為賺錢的中介更仆街
最卜街就係那些國家政府縱容病毒,特別是天竺

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2021-10-14 08:32 AM 發表

這一年多林鄭政府有沒有做了任何修例的準備工夫?! 這健康碼又不是今天的新事物, 大陸已用了差不多兩年來給香港借鏡, 去年中政府已話港版健康碼已完成研發, 他們冇參考大陸健康碼?
不是廢人,係兩面黃人才是

打幾多針都冇用, 啲死仆街賓妹印傭喺旺角中環通地坐, 污糟邋遢好dirty................

只可惜係冇得過大海

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2021-10-14 02:49 PM 發表
打幾多針都冇用, 啲死仆街賓妹印傭喺旺角中環通地坐, 污糟邋遢好dirty................
見到, 佢地真係好污糟...

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2021-10-14 07:47 AM 發表
一次一次的本地出現確診, 政府只知道居住地點和工作地點來強制檢測, 確診者和家中密切接觸者在社區接觸過甚麽人政府一概唔知, 這正正是有追蹤功能的健康碼可以發揮作用的時候, 唔明林鄭何解死都唔肯用?
個廢柴政府又要驚又要淆咪唔整個健康碼囉 唉 所以我先講換咗班廢柴啦

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-14 03:36 PM 發表

鬼知是不是到達香港后
染疫
佢接觸過咩人感染?!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-14 03:48 PM 發表

那就要問香港政府喔
隔離時沒有,為什么后來就有
正常邏輯都是到香港后被染疫
21日係大部份個案發病率,有個案多於21日

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]