• 瀏覽: 51,432
  • 回覆: 556
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 IBMR51 於 2021-10-13 09:40 PM 發表

喺南非畀人炒魷魚,又話公司有遙控監控佢。咪即係好似班小黃人,好驚安心出行,話畀人跟蹤一樣囉🤭🤭🤭所以班小黃人個個根本都有精神病,同呢條癲佬一鳩樣。🖕🖕🖕🖕🖕🖕
隊草隊得多,痴呆幻覺症

熱賣及精選
好多的士佬都係黃曱!希望死者吾係la

香港真係要回復死刑!坐監都晒米飯養佢!

香港警察本效率亞洲數一數二、這幾年犯過破壞社會、毆打市民的黑衣人們、衹是時晨未到、等著吧!

千祈唔好比佢以精神病患者為由,放咗出嚟。高度危險

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-10-14 06:39 PM 發表

高就係
瘦就唔似喎
睇來幾大舊,1米8。
當時聽見天台發現把刀,會唔會他逃走時曾經跳天台,好似關禮傑咁,然後由旁邊大廈走人,所以無被差人即日搵到?

引用:
原帖由 冇有為w 於 2021-10-14 10:55 PM 發表

為咩咁多鬼佬都係黃曱
果D係假鬼佬,香港人當南亞印巴黑人同雜種都係當鬼佬崇拜!從來祗有美國純種白人至係真鬼佬

引用:
原帖由 JNC117 於 2021-10-14 08:23 AM 發表

如果要躲藏,去邊才是最好選擇?
返鄉下

cy 好嘢,懸紅30萬鬼婆即報寸捉人

好彩及時捉到佢👍,如果唔係佢可能會殺更多人。

引用:
原帖由 Harry0305 於 2021-10-15 03:50 AM 發表

好彩及時捉到佢👍,如果唔係佢可能會殺更多人。
呢句真的

條顛佬31嵗... 符合成爲黃曱甴嘅profile.

引用:
原帖由 super2030 於 2021-10-15 01:00 AM 發表

cy 好嘢,懸紅30萬鬼婆即報寸捉人
唔好俾我睇死,鬼婆懶清高,佢一定會話捐晒呢30萬去慈善機構

而且住得南丫島既鬼都有D錢,識享受生活,對錢銀睇得好開

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]