• 瀏覽: 63,125
  • 回覆: 703
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-10-13 08:51 PM 發表

香港既公義睇黎消失得7788
你所謂的公義是「違法達義」,算把啦!

點解佢唔早D出嚟和黑暴講?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-13 08:50 PM 發表
聖公會教省秘書長管浩銘證實,台灣殺人案疑兇陳同佳已離開警方的「安全屋」,警方亦已結束對他的保護。案中女死者潘曉穎母親接受傳媒訪問時形容,陳同佳已出獄近兩年,現在每天要看這「所謂自由人」的殺人犯四處去,但其涉嫌殺人的審判仍遙遙無期。

潘曉穎母親表示,陳同佳仍逍遙法外,女兒未能沉冤得雪,內心感到極之悲痛及難受,「想知道有誰真心願意幫助女兒」。她亦表示,願為陳同佳赴台投案一事充當中間人,並邀請兩地警方 ...
上梁不正下梁歪
難怪要人帶帽.

潘母只要呼籲呆灣政府給陳同佳入境就可以完全解決一切問題了

陳同佳話多L謝晒二百幻有狼心既香港人喎.

上等人女婿仲唔滿足, 刁民

你個囡係點,冇人會理!!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-13 08:50 PM 發表
聖公會教省秘書長管浩銘證實,台灣殺人案疑兇陳同佳已離開警方的「安全屋」,警方亦已結束對他的保護。案中女死者潘曉穎母親接受傳媒訪問時形容,陳同佳已出獄近兩年,現在每天要看這「所謂自由人」的殺人犯四處去,但其涉嫌殺人的審判仍遙遙無期。

潘曉穎母親表示,陳同佳仍逍遙法外,女兒未能沉冤得雪,內心感到極之悲痛及難受,「想知道有誰真心願意幫助女兒」。她亦表示,願為陳同佳赴台投案一事充當中間人,並邀請兩地警方 ...
潘母可能記性唔好,其實佢可以翻查新聞睇吓點解兇手唔可以去台灣.

陳同佳有200萬人庇護,潘母心息吧!

潘母記得多謝黃畜

引用:

正廢話!政府搞逃犯條例時又唔見佢行出嚟支持?!

你女兒吾抵幫 性懢交 不專一 自作孽 不可活

唔真心幫妳個女,當初就唔會有修訂逃犯條例啦

柒婆允許收留殺人兇手匿港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]