• 瀏覽: 19,880
  • 回覆: 195
  • 追帖: 1
+7
親情方面,

好理解潘媽媽傷痛心情,

但政治方面唔係佢控制,

希望潘媽媽明白民進黨技倆:

1 黑暴青年無被要求台港政府協商先可去台灣,

來者不拒,

秘密出發都歡迎,

民進黨只要求陳同佳要台港協商先可起行

2 民進黨短期內都會搵好多理由阻止陳到台,

因每次選舉都可將陳同佳搬出嚟令台灣人投佢地票

3 馬鞍山燒人疑犯到台後從未送回香港,

民進黨其實唔會理命案係咪能申張正義,

只係在乎引伸出嚟嘅政治利益

佢孤兒嚟?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-13 08:49 PM 發表
陳同佳引發反修例風波、隨後香港暴動、國安法生效,移民潮,香港變天,陳是傳奇人物!
陳祇係引爆點,之前已經有好多人撥緊火,祇係政府仲戇居居唔知,自己走去點火

引用:
原帖由 巨乳下垂了 於 2021-10-13 07:24 PM 發表

黃絲好事多為
其中一件好事就係搵到潘母一齊食血饅頭,無限抽水!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-10-13 08:59 PM 發表
蔡英文將政治凌駕法律,點解潘母由頭到尾唔質問蔡英文政府?
收左黃黑錢,就要唱黃黑調㗎啦!

好奇一問 : 點解從來冇人跟進下,整大潘女個肚嗰個人嘅?!

潘母.真係想講句..你知唔知公義係咩.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-13 07:18 PM 發表
陳同佳已離開安全屋 潘母:公義未彰顯感極度愧疚消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經已離開由警方提供的安全屋。協助陳同

https://stream.881903.com/public/caeb418fbc42965810a394501b0a56ff/2020/09/41294ec2a48e2edbfdbcbc4df4a3e703.jpg

消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經 ...
義士保重
多謝犯民,政棍,曱甴們反對移交🤪

曱甴阿媽快D 去台灣趴趴走.有冇背後收咗著數....

要怪就怪台灣啦!!!日嘈夜嘈都無用!!!

黃屍狗畜不知所謂

當日支持黑暴既人囉
當日支持反修例既人

當初修例既時候,有無企出來大聲講自己有幾慘,依家就嘈嘈閉....

趁機會重啟逃犯修訂條例
叫潘媽為公義出來支持
睇下仲有幾多人反對
再確認一下誰是黃以好處理
潘媽若不為公義出來
咁阿女可能每晚會為公義找阿媽