• 瀏覽: 19,868
  • 回覆: 195
  • 追帖: 1
+7
潘C9近來有無收到台幣?

潘母打電話叫蔡蔡子 唔好到玩野 抄作咪得囉

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-13 07:18 PM 發表
陳同佳已離開安全屋 潘母:公義未彰顯感極度愧疚消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經已離開由警方提供的安全屋。協助陳同

https://stream.881903.com/public/caeb418fbc42965810a394501b0a56ff/2020/09/41294ec2a48e2edbfdbcbc4df4a3e703.jpg

消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經 ...
基督教定義,臨死前領洗,可洗淨之前犯的罪行,包括大罪,然而上天堂。
相反,沒有領洗,都有小罪,要下地獄。

佳仔快啲離開依個傷心地啦 最好去英國同支持你 撐你既手足團聚

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-10-13 08:03 PM 發表

基督教定義,臨死前領洗,可洗淨之前犯的罪行,包括大罪,然而上天堂。
相反,沒有領洗,都有小罪,要下地獄。
耶撚教義真係唔講得笑

19年唔出來講?

香港……

而家識得講愧疚, 點解當時唔好好管教自己個女?

快啲寫信俾蔡英文啦,講乜鬼

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-13 07:18 PM 發表
陳同佳已離開安全屋 潘母:公義未彰顯感極度愧疚消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經已離開由警方提供的安全屋。協助陳同

https://stream.881903.com/public/caeb418fbc42965810a394501b0a56ff/2020/09/41294ec2a48e2edbfdbcbc4df4a3e703.jpg

消息指,台灣殺人案疑犯陳同佳在兩至三個月前,經 ...
潘母仲未回台灣,佢的確係要極度愧疚

你個女既死引發香港經濟損失人命傷亡、重要收左台灣民進黨錢、繼續出黎係度攪事、你個女應該係極度愧疚有你呢個阿媽!!!

有冇計過因你個女害咗幾多人?有冇感極度愧疚?

多謝菜陰魂啦!

公義喎!
殺人填命,天經地義啦,好冇,咁就交比潘媽執行她口中的公義吧!
若言要繩之於法,咁潘媽就捉佢上保屌號,偷偷送去台灣服法吧,不過到時台灣一定話佢非法入台,加上台灣是不會容許殺人犯入境,所以要遣返香港!

潘母多謝你老闆蘇貞昌啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]