• 瀏覽: 2,218
  • 回覆: 13
「香土疫苗專家」又話泰國唔承認中國疫苗嘅,點會咁㗎?
泰國做乜又搞到「香土疫苗專家」炒車呀?

【本報綜合報道】泰國總理帕拉育於周一表示,由11月1日起,來自中國、美國及英國等10個低風險國家的旅客,只要已完成接種新冠疫苗,入境泰國時便不用隔離。

帕拉育透過電視講話公布,來自中國、美國、英國、德國及新加坡等地的國際旅客,只要有完整接種疫苗證明,並於出發前取得核酸檢測證明,在抵達泰國機場後再做一次檢測,就不需要隔離,可於泰國境內自由活動

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20211013-1013_00180_005/已打疫苗10國旅客--泰國免隔離

科文比利馮帶左老母去未?!

其實經過成一年, 已經核實即使打晒針都仲會中招, 但d人點解仍然仲當係神仙丹看待, 當然仲列打左針就萬能

意料之內,根本唔算新聞,對班被洗腦智將就係新聞既,當日隻隻都大聲吠話唔會認中國疫苗,結果呢?

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2021-10-13 07:23 PM 發表
意料之內,根本唔算新聞,對班被洗腦智將就係新聞既,當日隻隻都大聲吠話唔會認中國疫苗,結果呢?
結果佢係岸9 ed

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-13 06:57 PM 發表

【本報綜合報道】泰國總理帕拉育於周一表示,由11月1日起,來自中國、美國及英國等10個低風險國家的旅客,只要已完成接種新冠疫苗,入境泰國時便不用隔離。

帕拉育透過電視講話公布,來自中國、美國、英國、德國及新加坡等地的國際旅客,只要有完整接種疫苗 ...
英美都叫低風險地區?

冇用,泰國回來港會唔會列入高風險區

樓上#8 何出此言?!

無辦法用論壇功能,被你拉黑了

泰國等錢洗。

有伏

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-13 06:57 PM 發表

帕拉育透過電視講話公布,來自中國、美國、英國、德國及新加坡等地的國際旅客,只要有完整接種疫苗 ...
泰國點會唔承認大陸疫苗呀?
泰國開頭都係用科興,只係之後改為第二針會打阿斯利康。

講真,只要佢接種率夠高,佢隻疫苗只需要預防重症,
佢哋國民唔駛入院,旅客中招入院,重可以收多一大筆。

與病毒共存,風險極大,咪開心得咁早。

病毒不簡單,亦未搵到源頭,
就算搵到武漢,都要知道邊間廠製造,
一變左種,疫苗無效,就玩x完

呆灣的高端呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]