• 瀏覽: 62,042
  • 回覆: 239
  • 追帖: 2
+13
18x5000=90,000

承惠九萬元, 多謝18位壽頭

這是小黃人應得報應有乜好討論,唔喜歡可以移民,快啲躝啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 05:24 PM 發表

依法辦事都唔啱? 龍門任搬吖?!
執法人員搬龍門?

咁樣你可以上訴至終審法院啦!

好似我走去荷里活廣場某沖繩食肆,佢有「安心出行」,填紙仔及店舖的電子填紙仔俾顧選擇。如果你用「安心出行」,你要係門囗掃碼,如果你用店舖的電子填紙仔,可以坐底,慢慢掃枱面的QR code。但店員又點知我有冇掃,又有冇亂填呀

反之我在中大醫學院,掃完佢自己的QR code,填完資料,佢會WS返去我個手機,而中大醫學院職員就會核對要收到電子申報表,先至俾我入。

好心你地黃色經濟圈,唔想用「安心出行」,咪搞返個類似中大的電子填紙仔系統啦 香港好多IT精英都撐手足架,幫吓手啦

引用:
原帖由 炎皇子孫 於 2021-10-13 17:10 發表

我見到大把學生廢青填紙仔呀
學校返學唔比帶電話,所以學生系無得掃

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 04:22 PM 發表

大把廢老填紙仔呀~
你死返去連登啦。唔好喺度玩啦。

引用:
原帖由 piao553 於 2021-10-13 05:53 PM 發表

咁咪外賣或返屋企食囉

抵罰啦!

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-10-13 05:02 PM 發表

你確定人地有無填紙仔先….
對名,電話就知啦 走得甩?

引用:
原帖由 我係掟磚廢青2號 於 2021-10-13 05:51 PM 發表
好似我走去荷里活廣場某沖繩食肆,佢有「安心出行」,填紙仔及店舖的電子填紙仔俾顧選擇。如果你用「安心出行」,你要係門囗掃碼,如果你用店舖的電子填紙仔,可以坐底,慢慢掃枱面的QR code。但店員又點知我有冇掃,又有冇亂填呀

反之我在中大醫學院,掃完佢自己的QR code,填完資料,佢會WS返去我個手機,而中大醫學院職員就會核對要收到電子申報表,先至俾我入。

好心你地黃色經濟圈,唔想用 ...
填紙仔仲慢

引用:
原帖由 piao553 於 2021-10-13 05:53 PM 發表

問題係見佢地攞部手機出來上網打機

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 04:07 PM 發表

咁你話, 人地依法揀咗填紙仔, 點解可以告人無掃「安心出行」??
邊度話佢哋有正確咁填紙仔?

引用:
原帖由 我係掟磚廢青2號 於 2021-10-13 05:51 PM 發表

好心你地黃色經濟圈,唔想用 ...
中大呢套電子填表系統係咪自己研發?有專利?點解中大唔推出市面、售賣俾食肆?!

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]