• 瀏覽: 62,468
  • 回覆: 239
  • 追帖: 2
+13
引用:
原帖由 paintkin 於 2021-10-13 04:25 PM 發表

其實download落黎掃一掃有幾難,平心而論填紙仔咪易比人知道私隱
填紙仔無私隱,因為亂填

引用:
原帖由 hofat888 於 2021-10-13 05:35 PM 發表

好多地方一定 要安心出行, 不可填紙仔, 跳舞, 酒吧 六人一台  等....
帖題係指食肆!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 03:54 PM 發表
警方沙田分區雜項調查隊人員今(12日)下午約1時30分,突擊巡查區內多間食肆及娛樂場所,發現兩間食肆及一間娛樂場所負責人,疑沒有確保場內顧客掃

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211012/524664257468436480961857.jpeg/-VLLE0XF0N3dFVEhwcPx0ZfgRxh-kMtzVp-KIVafiiE?v=w1280r16_9
阿柒,你估3間店鋪只有18個顧客填紙仔,而其他顧客全用安心出行咩 我相信走去譚仔check 一check,隨時都有18個填紙仔啦 唔通3間沙田店舖都不如一間譚仔 唔係做文宣都有水準D啦

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 04:13 PM 發表

唔該陳姑娘講清楚, 教市民點做;好混亂呀!!
掃啦!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 13-10-2021 03:54 PM 發表
警方沙田分區雜項調查隊人員今(12日)下午約1時30分,突擊巡查區內多間食肆及娛樂場所,發現兩間食肆及一間娛樂場所負責人,疑沒有確保場內顧客掃

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211012/524664257468436480961857.jpeg/-VLLE0XF0N3dFVEhwcPx0ZfgRxh-kMtzVp-KIVafiiE?v=w1280r16_9
可以搵部舊電話,唔插SIM咭,經WiFi裝「安心出行」

引用:
原帖由 我係掟磚廢青2號 於 2021-10-13 05:38 PM 發表

阿柒,你估3間店鋪只有18個顧客填紙仔,而其他顧客全用安心出行咩 我相信走去譚仔check 一check,隨時都有18個填紙仔啦 唔通3間沙田店舖都不如一間譚仔 唔係做文宣都有水準D啦
你想表達咩??

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-13 05:30 PM 發表

你係咪楊岳橋, 相信香港有法可守?!
楊惡橋已經out咗冇人理。
依家係男人婆周很痛。

打8號風還出街

抵L死

人蠢冇藥e... Hehe...

5000蚊消費券 ,如此般化為烏有。

刷安心出行唔洗wifi架

身有屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]