• 瀏覽: 69,159
  • 回覆: 393
+7
引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-10-13 05:45 AM 發表

就係有美國晶片,五毛先可以係香土打飛機,5G喎!
有中國厠紙,拜登先可以清潔賴左屎既屎忽吾係又要香港黃曱甴幫佢舔乾淨

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-13 06:43 AM 發表

澳洲D媒好用嗎,無咗佢大陸無電用喎
又話5眼跟美國制裁大陸澳洲日日打電話比大陸跪求貿易,又做乜賣煤比大陸

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-13 06:44 AM 發表

香港無水塘㗎
香港水塘又係赤共香港領土

所以?
加拿大放棄使用 5G 了,反正加國用 4G 都已經足夠,所以不用發展 5G 的智慧城市了,不竟,加國的退休生活就是漫活,加國人還是好好地種花種菜溜狗好了!

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-13 06:44 AM 發表

香港無水塘㗎
李紅志有冇教導香港信徒從自來水分開東江水及水塘水?🤔

佢冇華為5G,意味發展唔到無人駕駛

已失信的所謂民主國家民調可信  打輿論戰咀炮就叻 中國要加強反宣傳

其實加拿大人無權決定使用邊個國家生產的網絡系統,美國人決定。

引用:
原帖由 fb2c58a7db60a9 於 2021-10-13 06:06 AM 發表

東江水好飲嗎?好多漢奸為了一袋🐕糧,連自尊都可以放棄。哈哈
又講東江水。比啲就意啦。

五眼聯盟夠guts就要愛立信,諾基亞5G設備內唔可以有華為5G專利設計,睇你點鋪5G網絡

或者華為學返美國嗰招,宣佈有華為5G專利技術的設備唔可以在五眼聯盟國家內使用

唔好講咁多,要用實際行動支持:買手機買華為;奶粉飲國產;疫苗打科興;買樓買恆大樓 ⋯⋯要身體力行,支持國產貨!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-13 04:11 AM 發表

無錯,垃圾華為收皮啦,又無能力造晶片,要求美國賣,新電話用4g喎,笑大人個口
美國都係向台灣及韓國買晶片咋喎.... 你係咪講緊美國都係垃圾?

引用:
原帖由 wayfarer 於 2021-10-13 03:57 AM 發表

放心有美帝劃時代 Starlink 再偏遠都無遠弗屆,華為落後技術可以安心上路。
所以美加將會保留係目前嘅狀態咯~ 其他同華為合作嘅國家將會係城市及綱絡系統上超越美加

9月10日華為宣佈:關停分部,裁員4500人!拒絕授權5G專利!而家加拿大話封殺華為?夠竟邊個封殺邊個?

2021/09/10 來源:e企學
加拿大迎來壞消息,華為決定取消在加拿大的分部,並遣散4500名員工,同時加拿大也無法獲得華為5G的授權,華為這次的反擊會有效嗎?

https://read01.com/8aj8DAG.amp

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]