• 瀏覽: 69,072
  • 回覆: 393
+7
支持加拿大

真相
應該係華為不做/不接加拿大5G生意,加拿大政府為了面子將個波推比加拿大的民眾或做假民調。
捉走人地太子女,我係佢老豆都唔做你生意啦,至於民調,甘近美國,可信程度有限

加拿大妒忌中國現今科技超越美國

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-13 04:11 AM 發表

無錯,垃圾華為收皮啦,又無能力造晶片,要求美國賣,新電話用4g喎,笑大人個口
東江水好飲嗎?好多漢奸為了一袋🐕糧,連自尊都可以放棄。哈哈

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-13 03:11 AM 發表
美國政府自去年初加強封殺華為,勸籲其他國家不要採用華為5G設備。海外最新一項民意調查更顯示,超過75%的加拿大人認為,當地政府應該禁止華為參與加拿大的5G網絡建設。 據民調公司Nanos Resear

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3080000/3080165/Whats11_1024.jpeg

加拿大禁錮了孟晚舟三 ...
自咁墮落鬼佬國。繼續落後人啦

引用:
原帖由 diy02212920 於 2021-10-13 05:07 AM 發表
唉!內地有5G又點!上上下網停電,點勁都冇能用啦!
又妒忌

引用:
原帖由 diy02212920 於 2021-10-13 05:11 AM 發表

內地呀?識吾識字呀?
仲唔明樓主講乜呀?可憐

大麻國人民最喜歡的事是吸大麻!

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-10-13 05:19 AM 發表
又話『雖遠必豬』?
加拿大人咁反華
五毛去豬佢哋啦!
九唔搭八

引用:
原帖由 hkjc166 於 2021-10-13 05:22 AM 發表

發射站唔會停電吧,懵盛盛
條友唔會明

原來加拿大都好似老美咁好多白痴

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-10-13 05:45 AM 發表

就係有美國晶片,五毛先可以係香土打飛機,5G喎!
冇中國你都唔識用中文回貼啦

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-10-13 05:55 AM 發表
支持加拿大
移咗民未

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-10-13 03:37 AM 發表

加拿犬,跟尾狗。
我上邊條撚樣仲沾沾自喜,成個漢奸樣,仲唔夠膽俾人覆
曱甴只想自high,自我感覺良好

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-10-13 05:45 AM 發表

就係有美國晶片,五毛先可以係香土打飛機,5G喎!
就係有東江水,黃絲曱甴先可以在香土打飛機,反共喎!🤭🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]