• 瀏覽: 59,233
  • 回覆: 287
  • 追帖: 2
+7
陳彥霖妹妹剛剛先比你地班黃畜精神強姦完,
用完即棄當無事,
而家又搞第二個死者,
好你地班食飽飯等痾屎嘅黃畜收手啦

引用:
原帖由 兇猛四姨婆 於 2021-10-13 05:54 AM 發表
那是出名搶人手機的…議員?
那個姓許

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-10-13 07:31 AM 發表

道歉?你有咩證據係警察打傷佢!?
相反你班黃絲一直講大話…明明無盲扮盲,有醫療報告又唔俾人公開!
你班黃絲個心盲完未?
所以警方應該要有權力索取醫療報告,唔可以用私穩理由來阻礙警方調查案件。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-13 07:39 AM 發表

而家無畀警察否認咩?
我不嬲都係話少女隻眼有受傷
你講到事件好似唔存在
邊個造成要調查

同樣好多野係需要調查
要調查!係吖?
條女唔肯配合仲走埋佬!
學你話齋…佢有乜野咁唔見得光?
有冇你講嗰種良心?😋

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-10-13 07:31 AM 發表

道歉?你有咩證據係警察打傷佢!?
相反你班黃絲一直講大話…明明無盲扮盲,有醫療報告又唔俾人公開!
你班黃絲個心盲完未?
人地講緊爆眼係爆撚左眼佢就冇爆眼都係有受傷語言偽術,新屋嶺老強呃人屈人呢?太子死人仲拜祭添黃狗滿口大話信1成都死

引用:
原帖由 manmangrey 於 2021-10-13 07:41 AM 發表

人地講緊爆眼係爆撚左眼佢就冇爆眼都係有受傷語言偽術,新屋嶺老強呃人屈人呢?太子死人仲拜祭添黃狗滿口大話信1成都死
Dklm佢班黃9手足造假完全扮睇唔到!狂搬龍門,開口埋口講良心!真正係喪心病狂

引用:
原帖由 老實香港人 於 2021-10-13 04:27 AM 發表
唉,死係解決唔到問題嫁。
老實講,醫生你35歲仲好後生,無死未來仲可以救到好多人。
仲有好多解決問題既方法,你可以同電視同報紙爆料姐。
我一直覺得自殺係好蠢一回事。
似被謀殺多啲😌😌😌

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-10-13 03:08 AM 發表
博愛醫院一名 35 歲關姓女醫生日前在該院內自殺身亡,前立法會議員鄭松泰昨日(12 日)在網上披露一封遺書,稱是來自該名女醫生手機,遺書中提到她自殺的原因,是對一名早前失救的病人感到自責。遺書中透露,當時病人失救是牽涉管理失誤(management error),亦控訴管理層事後的「debriefing」(術後講解)只是「走過場」,而失救病人的家人,亦不知道手術期間的情況。

兩個獨立消息來源 ...
自殺醫生心理質素唔夠強,同tvb講已經可以指控。
香港醫療係一定要打的大老虎。

太長文,即是為什麼要自責?佢有份做錯事,定佢覺有人做錯自己冇揭發?

一封遺書,自殺 ,單方面結論可以作為成件事真相?無言

其實做手術真係會出現好多狀況.

當然會有預測不到的風險, 也確實會有低級錯誤.

好多時醫生都會 com 得住.

原來涉及醫療霸權

咁就真係冇辦法啦

要中央加大力度輸入內地醫療人員 徹底取代香港所有醫護

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]