• 瀏覽: 23,767
  • 回覆: 177
+6
引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-10-12 07:58 AM 發表

五毛師
撩鼻師冇收入㗎

最緊要呢班人唔好再返香港

又—地酸葡萄

其實,乞丐 都可以算是一份職業 囉,只要肯做,何止八成呀,直頭個個有工開,仲唔使搵三個月添啦!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-10-12 01:57 AM 發表
我識幾個曱甴手足依家係當地代人排隊買廁紙,五蚊一個鐘
高尚職業

黃屍快L的走

不如講下有幾多個可以做返老本行﹖執牛屎英國長期都缺人的,只要肯做甚麼外族人都會請,要BNO 100%就業絕對不是問題...

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-12 02:06 AM 發表

那又如何?!美國本地人都是做這些,搵到生計,政治有啱心,而香港可以安寧,有什麼問題?!
啱噶嘞~
香港無憂無慮就有自唔在,
英國就業不足但就屁都唔敢放!
人係犯賤嘅,柒得開心咪得囉~

引用:
原帖由 johnny9236 於 2021-10-12 09:24 AM 發表

冇錯.
英國人點會當你黃皮膚人係英國人呀!
英國都有好多印巴同中東寄居人,通通都係前殖民地餘孽。

不是8成就業呀!是就業的8成。重唔玩死你哋D傻仔

點解200幻全部都未逃出地獄

其實立場係唔係明黃暗藍架,迫到班黃狗無藉口返香港,喺鴉片國等死。
好易搵工,又有炆煮,撈唔掂要返來嘅,咪係垃圾廢物。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-10-12 01:29 AM 發表
在英港人團體英國港僑協會周一(11 日)發表有關「新來英港人工作和就業」的調查報告,結果發現,超過三分一受訪者...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover:center/photos/Screenshot_2021-10-11_16.15.00.png

BN奴係英國有工做就最好,千祈唔好再返中國地方R着數。

...
嘩。 天堂一樣。 快啲過去。 一去冇回。

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-10-12 09:55 AM 發表
不是8成就業呀!是就業的8成。重唔玩死你哋D傻仔
報喜唔報憂嘛。
難為過咗去捱緊苦嗰啲,餓死無人知~
依邊啲柒黃只睇毒媒比佢睇嘅新聞,
仲傻乎乎再歌再舞~

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-10-12 03:41 AM 發表

但係同英國同胞有少少爭執個陣又話自己I from HK喎

https://www.facebook.com/po.lucky.520/videos/357860999050968
黃絲黑暴係香港練返來的群摳有用武之地好快佔領英國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]