• 瀏覽: 2,934
  • 回覆: 30
不少新人疫下結婚受到限制,同性戀人欲「拉埋天窗」更是難上加難。雖然香港沒有列明禁止同性婚姻,但法律上並不承認境內外登記的同性婚姻或民事結合

相中『男方』又幾似男人, 唔怪之得, 早排有假冒姊姊強姦案疑雲~

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/684 ... utm_medium=referral

「為免製造廚餘,一係兩餸飯,一係上深圳」
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 05:12 PM 發表
結婚之後就要煩生仔
攞黎搞🤷
怪不得前兩年D黃天使咁受D夢倫歡迎

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 05:12 PM 發表
結婚之後就要煩生仔
攞黎搞🤷
領養啫, 有幾煩? ?

離婚洗唔洗比善養費?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-10 05:04 PM 發表
不少新人疫下結婚受到限制,同性戀人欲「拉埋天窗」更是難上加難。雖然香港沒有列明禁止同性婚姻,但法律上並不承認境內外登記的同性婚姻或民事結合

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211007/522875510284357632746025.jpeg/VXctLzgglOuGdZnO1EzZNgrbW5F9Y6G3KAFLDSgBSw0

相 ...
會唔會又同菊花杰單案有關?外國勢力巧想香港成為基港

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-10 05:04 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211007/522875510284357632746025.jpeg/VXctLzgglOuGdZnO1EzZNgrbW5F9Y6G3KAFLDSgBSw0

相 ...
人獸交都係幻想

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 06:55 PM 發表

我比較傳統
結婚連埋生仔

So far 同性戀搞乜
唔搞我JJ
唔影響到我就無所謂
不過會迫你同意佢。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 07:07 PM 發表

理鬼得佢地
又唔係問你攞錢

人地開心咪得囉
促進社會和諧
佢哋要求世界圍住佢哋轉, 男女廁不分, 教科書要改, 用錯佢哋規定的字眼即被人告。外國已經有人抗議, 點和諧?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 07:26 PM 發表

講香港
你拉去外國做乜
唔分男女與同性戀有乜關連?
有女同志入男廁 我唔介紹
社會需要更多促進和諧既事
有乜關連? 唔分男女與同性戀係同一套嘢, 推動同性戀係世界性嘅, 所有嘢環環緊扣。D人如果唔同意同性戀、
唔同意雙性戀、唔同意變性, 就會被批鬥。今日香港, 邊個敢公開講愛國?
喺D同性戀盛行的國家公開講不支持同性戀, 就似喺香港公開講愛國咁。香港如果不提防,
好快會步外國後塵。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]