• 瀏覽: 2,935
  • 回覆: 30
講真真係唔係好頂得住D TB打扮

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 08:47 PM 發表

係香港講愛國有乜問題?
你搞錯一樣野

無人叫你咁L白痴
走去同性戀人群度罵人基佬或許我反對同性戀
同性戀者平時冇影響你
你理得人咁多?
人哋外國立法, 禁止歧視同性戀, 字裏行間都捉得好緊, 幾多人一句說話被搞到身敗名裂?
同性戀一樣有人反對立法。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 09:12 PM 發表

同你講都哂鳩氣
你理L得外國點
非洲食人又關你事?
都話咗世界性,
你有冇聽書?
如果同性戀真係立法,
細路仔做功課寫「爸爸和我去公園玩耍」都犯法,
你話唔關你事?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 09:19 PM 發表

香港立法逼你一齊玩屎忽就關你事啫
人地搞基無影響到你
我立場係唔會理佢地
所以唔反對
回帶又如何? 你唔理人, 人哋都會用法規要你跟佢那套。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 05:13 PM 發表
P.S. 我唔反對女同性戀
女同唔玩sf乾淨好多...

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 08:47 PM 發表

係香港講愛國有乜問題?
你搞錯一樣野

無人叫你咁L白痴
走去同性戀人群度罵人基佬
或罵人我反對同性戀

同性戀者平時冇影響你
你理得人咁多?
班基佬基婆要改變法例,唔關事?平機會班曱甴唔請人妖番黎著迷你裙做佢哋秘書?

引用:

係香港講愛國有乜問題?
你搞錯一樣野

無人叫你咁L白痴
走去同性戀人群度罵人基佬
或罵人我反對同性戀

同性戀者平時冇影響你
你理得人咁多?
班基佬基婆要改變法例,唔關事?平機會班曱甴唔請人妖番黎著迷你裙做佢哋秘書?你見唔見人妖著迷你裙係港鐵出現係幾咁嘔心,睇到人想嘔都唔影響人?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-10-10 10:54 PM 發表

佢地結唔結婚 關你Q事咩
又唔係要你同佢結婚

即係藍絲Fing旗係度肉麻我都唔會理
根本就係自私藍先會諗自己鍾意既就做
自己唔鍾意就阻人做呢D破壞社會和諧既野
即係你如果做學校功課,或寫公司文件,寫咗句「爸爸和我去公園玩耍」比人告都冇問題?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-10 05:04 PM 發表
不少新人疫下結婚受到限制,同性戀人欲「拉埋天窗」更是難上加難。雖然香港沒有列明禁止同性婚姻,但法律上並不承認境內外登記的同性婚姻或民事結合

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211007/522875510284357632746025.jpeg/VXctLzgglOuGdZnO1EzZNgrbW5F9Y6G3KAFLDSgBSw0

相 ...
不停灌輸港人接受同性戀,最終目的係同性婚姻合法化後有權領養小孩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]