• 瀏覽: 5,555
  • 回覆: 45
保安局發聲明,指網媒《眾新聞》企圖令讀者誤解保安局局長鄧炳強在施政報告記者會上就基本法23條立法的解說。保安局指有關報道是誤導市民,對此深表遺憾。

保安局快快回應係好事。真心完全未睇過該媒體報導,唔知咩風格

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202110/09/AP6161433de4b08e6c88a4b764.html

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-9 03:45 PM 發表
一於出律師信啦保安阿頭
法輪功要全球輪雞集體發功,來告?

保安局會唔會斷章取義咗篇嘢嘅內容?

69由富貴大少奶,轉做法輪獻身雞,都幾滛樂。

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-10-9 03:56 PM 發表
69由富貴大少奶,轉做法輪獻身雞,都幾滛樂。
鳩縮已確認

造呻文係咁上下

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-10-9 04:00 PM 發表

鳩縮已確認
69話系公正嚴明香壇🐶🐷

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-9 03:45 PM 發表
一於出律師信啦保安阿頭
又幫訟棍拉生意?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-10-9 03:55 PM 發表
保安局會唔會斷章取義咗篇嘢嘅內容?
其實人昂鳩真係乜都up得出,成編講稿由鄧局長所出,而眾新聞係報道者,斷章取義點會係局長呢?你真係好可憐

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-9 04:11 PM 發表

政府入面大把律師團隊
政府入面就唔洗俾錢咩。。

記者作野是常態

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-9 03:41 PM 發表
保安局發聲明,指網媒《眾新聞》企圖令讀者誤解保安局局長鄧炳強在施政報告記者會上就基本法23條立法的解說。保安局指有關報道是誤導市民,對此深表遺憾。

https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202110/09/61613feae4b0ec4dc8acb8f6.jpeg

保安局快快回應係好事。真心完全未睇過該媒體報導,唔知咩風格

新聞 ...
人地都改個名叫做新聞咯,又點會如實報導

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]