• 瀏覽: 8,008
  • 回覆: 13
LCA光輝戰機,印度自主研發的“破飛機”,這個價格甚至可以從美國手裡購買F35戰鬥機,那么這種奇葩戰鬥機真的有人會買嗎?
印度人好像對這款自主研發的戰鬥機非常看中,甚至認為LCA光輝戰鬥機可以比肩F35。可以說是全世界各個國家航天技術的“縫合體”,通過各項技術的結晶制造而成,但可惜的是,印度的這款戰鬥機對于大多數的系統都不兼容,且戰鬥力低下,根本沒有辦法執行高難度的任務

咖哩佬成日高價做垃圾, 真係頂佢唔順

https://www.sohu.com/a/493979029 ... 633761365316FTS7weY

印度幾搞笑

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-10-9 03:39 PM 發表
印度幾搞笑
印度做隻航母都笑爆人咀啦, 又貴又殘廢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-9 04:05 PM 發表

印度做隻航母都笑爆人咀啦, 又貴又殘廢
印度仲有一個能人所不能嘅 特性! 就係面皮成尺厚! 完全不知羞恥為何物!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-10-9 04:15 PM 發表

印度仲有一個能人所不能嘅 特性! 就係面皮成尺厚! 完全不知羞恥為何物!
三哥你估流架?

引用:
原帖由 樹下深情的P圖 於 2021-10-9 04:31 PM 發表

三哥你估流架?
能夠將厚顏無恥做到極致!簡直佩服得五體投地!

自己提高價自己買,中間先有游水嘛

印度軍方買武器一向大手大腳,軍火商唔開高啲價錢點對得起自己呀?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-10-10 12:01 AM 發表
印度軍方買武器一向大手大腳,軍火商唔開高啲價錢點對得起自己呀?
根本水份勁多, 當中分肥不少印度貴族, 人民血汗被吸乾

搵到一條水魚已經賺左

有九成回扣,抵買。 

阿三思維一直停留在原始部落階段

戰鬥機空重6500千克,
最大起飛重量8500千克

連殲10的一半負載重量都冇
最遠飛行航程3000公里

雷達系統又麻麻, 在今時今日仲出世黎做乜丫, 渣到咁

都係提價要自己買,開大條數,太多人要分錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]