• 瀏覽: 7,468
  • 回覆: 15
https://www.sohu.com/a/494058179 ... 633761365316FTS7weY

想不到台灣仲有清醒的人, 不似菜菜子班友咁硬膠膠

敢問, 冇美國在背後, 事實係美國連係咪會為你台灣會同中國拼國兩國滅亡都未知, 你台灣仲有咩嘢武器可以同大陸揪呀

你班民進黨真唔知醜!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-9 02:59 PM 發表
https://www.sohu.com/a/494058179_120920485?scm=1004.722179792769843200.0.0.3205&spm=smpc.mil-home.video.1.1633761365316FTS7weY

想不到台灣仲有清醒的人, 不似菜菜子班友咁硬膠膠

敢問, 冇美國在背後, 事實係美國連係咪會為你台灣會同中 ...
台灣都可能係用啲愛心戰勝一切之類啦!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-10-9 03:40 PM 發表

台灣都可能係用啲愛心戰勝一切之類啦!
台灣根本成班都腐於性事, 無乜作為, 好似那位邱生咁講, 中國一早就能力攻打台灣, 唔打都只係等待最佳時機啫!

過了11月中, 當美國食埋台積電, 台灣根本就冇利用價值, 到時睇台人怎死!

自作自受, 選個咁0既垃圾黨出來賣台自肥, 頼理台民死活

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-9 04:04 PM 發表

台灣根本成班都腐於性事, 無乜作為, 好似那位邱生咁講, 中國一早就能力攻打台灣, 唔打都只係等待最佳時機啫!

過了11月中, 當美國食埋台積電, 台灣根本就冇利用價值, 到時睇台人怎死!

自作自受, 選個咁0既垃圾黨出來賣台自肥, 頼理台民死活
台灣都係遲早被統一,可能佢哋都知,不過我乜嘢其他可以做!唯有打下嘴砲!安慰自己!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-10-9 04:16 PM 發表

台灣都係遲早被統一,可能佢哋都知,不過我乜嘢其他可以做!唯有打下嘴砲!安慰自己!
當然,吸得幾多得幾多最實際。

台灣人忙於性事,病入膏肓跟本不堪一擊,唔哂打都男腎虧女娼狂啦!

一早統一都仲保得住台積電,依家統一後,呆灣可能只能做工廠加工或種田🤣🤣🤣

台灣應該會好似阿富汗政府軍的水準,打到黎就投降。

引用:
原帖由 Island-Man 於 2021-10-9 04:57 PM 發表
一早統一都仲保得住台積電,依家統一後,呆灣可能只能做工廠加工或種田🤣🤣🤣
無啦, 到時台灣食乜, 真係食風濕,
下年應是中陸炭基晶片及光波晶片,同美國掠奪台積電/三星絶活後的硅晶片大決鬥,

但我仍看好中國的炭基晶片及光波晶片優勢, 因先前已傳炭基晶片比傳統硅片的效率更高, 傳輸更快

所以台民到時冇得玩, 等攞失業救濟看中美的晶片戰啦!

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-10-9 05:04 PM 發表
台灣應該會好似阿富汗政府軍的水準,打到黎就投降。
應比阿富汗多些頑抗, 因阿富政府軍仲大人性, 但台灣新一代已被洗到無人性, 只有淫性, 對住佢地戰果難料!

台灣同香港黑暴一鬼樣。未發火時就系度寸,一行動就全無反擊之力。做人何必咁盲目。。你估歐美日會為你死幾百萬人?系中國地頭,真系無得打

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-10-10 01:45 AM 發表
台灣同香港黑暴一鬼樣。未發火時就系度寸,一行動就全無反擊之力。做人何必咁盲目。。你估歐美日會為你死幾百萬人?系中國地頭,真系無得打
同意, 上次中印對戰, 咖哩佬晒完佢的陣風戰後,

不久, 就嘈中國對佢不對等戰爭, 以大欺少, 咁9都嗡得出!

中國呆灣省很多娘炮,一定打嬴雄炮。

點解民進黨呢班人死硬台獨,要攪消楚就要知民進黨係咩人,日本戰敗後留台日本人有30萬再加上殖民時代扶植皇民都有數十萬,佢地後代就係構成依家民進黨基本盤,國民黨敗退台灣後基本上無清洗呢班人,而呢班人幾十年來一直潛伏等待機成,之後美麗島事件後機會來臨,因為美國利用美麗島事件逼國民黨開放黨禁而民進黨創黨成員大部份就係當年美麗島事件學生代表,所以民進黨更親日雖然佢聽命美國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]