• 瀏覽: 5,793
  • 回覆: 28
+6
印度媒體周五(8日)報道,印軍上周在阿魯納恰爾邦(中國稱藏南地區)的中印實控線攔截200名中國解放軍士兵,兩軍指揮官協商

“印軍無傷亡”差差又要玩嘢, 又怕死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211008/bkn-20211008130834689-1008_00992_001.html

阿三屎忽痕啦!

其實佢地係用咩語言溝通??同埋睇番張相, 佢地係傾緊d兩國美食, 好和諧wo

印度媒體又打飛機,  中印實控線攔截中國解放軍?!  以往績嚟判斷, 阿三的尿性, 十次有十次都係阿三侵入中方的區域被解放軍驅趕, 現在印媒倒打一靶話阿三攔截解放軍, 聽起來勇猛好多

照表面睇阿差對中國的敵視應該無之前的大!!!不排除小動作可能是想做俾佢國內人民睇或轉移視線!!!

老解唔好再同咖喱仔嘥時間,趕走佢地,佢地根本唔夠膽開打。

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-8 02:47 PM 發表
印度媒體周五(8日)報道,印軍上周在阿魯納恰爾邦(中國稱藏南地區)的中印實控線攔截200名中國解放軍士兵,兩軍指揮官協商

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211008/photo/bkn-20211008130834689-1008_00992_001_01b.jpg?20211008142904

“印軍無傷亡”差差又要玩嘢, 又怕死

新聞來源連結 ...
張相無帶口罩嘅

張相幾時架?點解可以唔戴口罩?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-10-8 03:11 PM 發表

三哥學會斯文了
無幾耐之前仲話中方越界拆咗佢地道橋喎!啖氣咁都吞得落?

荒山野嶺無閪屌,印軍互屌屎忽屌到厭,無得發洩,唯有一字排開互打飛機扮攔截,呀三哥好L醜怪!

印霉 

引用:
原帖由 老納 於 2021-10-8 03:30 PM 發表
應該係呢D四千公尺以上地方,係 唔適宜戴口罩, 帶氧氣樽作差唔多。

引用:
原帖由 老納 於 2021-10-8 03:30 PM 發表
嗰張係以前的資料圖片~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]