• 瀏覽: 2,270
  • 回覆: 33
政府按《2021年公職(參選及任職)(雜項修訂)條例》的要求,本周一﹙4日﹚在北角社區會堂舉行北區區議會、大埔區議會、西

一早乖乖地咪比你地班傻黃 繼續做囉。係都唔聽話

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211008/bkn-20211008121633702-1008_00822_001.html

good job

撥亂反正,支持。
一班靠黑暴上位嘅垃圾,全部要剷除。

Very good la................

人民選出嚟,履行公民義務權利,憑乜DQ?

垃圾應該去垃圾桶

去瘀血再重新出發

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2021-10-8 12:56 PM 發表
點估到佢地為左榮華富貴竟然會向政權表忠獻媚,被唾棄了

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2021-10-8 12:56 PM 發表
玩革命衰咗就係咁架喇唔順氣咪再玩多次囉今日香港收得咁緊都係多得泛民伙黑暴努力爭取攬炒令中央立國安法咋正趴街

佢地好努力幫老人家填申請消費卷以,咁都要.....

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-10-8 01:38 PM 發表
佢地好努力幫老人家填申請消費卷以,咁都要.....
依家先從良 有用咩? 黑暴時間班黃人咪 齊齊叫廢老

引用:
唔順氣呀!

黃畜曱甴又輸到冚家剷

報應

引用:
原帖由 9big 於 2021-10-8 12:48 PM 發表
政府按《2021年公職(參選及任職)(雜項修訂)條例》的要求,本周一﹙4日﹚在北角社區會堂舉行北區區議會、大埔區議會、西

一早乖乖地咪比你地班傻黃 繼續做囉。係都唔聽話

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211008/bkn-20211008121633702-1008_00822_001.html
抵撚死杏+慘

主題標籤 #區議會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]