• 瀏覽: 50,574
  • 回覆: 416
+5
黃畜唔肯打針、反對檢測、反對使用安心出行,叫中央政府點對接呀 ! !
市民有冇盡公民責任去打針呢 ? ?

收皮啦,乜都鬧

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-10-8 10:35 AM 發表

你仲好笑
你睇20-29 都去到7成幾,高於平均數
呢班係乜人為主先

反而d 張口愛國的,又驚死 ,又唔信國家,唔去打針
得4成人打左

人地鬼佬,大陸人都係咁打,政府話疫苗同死亡無關,講到出口,係香港藍人特別虛偽

咁通唔到大陸關,應該屌邊個先
大陸人大力支持打疫苗冇講錯, 但鬼佬支持打疫苗, 你又選擇性失明 佢哋唔係鬼佬鬼婆?!

林鄭講過,政府可以比人隨便鬧去出氣!
反正又唔會有咩損傷,而心水清,支持林鄭連任嘅就大有人在,真係吹得佢漲呀!

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-8 10:38 AM 發表

賴市民唔打針所以通唔到關,澳門接種率比香港仲低點解一人地一直通???又話要打第三針細路做咩突然一針當兩針??有咩數字收收埋埋冇講??
咁佢無得賴其他野麻

鬼叫佢一開波唔體齊大陸防疫政策

但一針當兩針呢個就可能係基於安全理由姐,又無得講既

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-10-8 09:20 AM 發表

我只係知身體有事嘅人好慘,嚴重起嚟又要換心肝脾肺腎,日日瞓醫院生死未卜,所以身體健康好緊要
有英美主子憐憫,身體健唔健康唔重要,最緊要有英美自由嘛。

佢個仆街林鄭,人地家人兩年冇見啦!佢知條撚咩!知就阿爺要乜俾乜啦

小得好

通關方法好簡單,吾打針吾用碼的全部吾準返內地就可解決到啦,你想返就乖乖地去做呢兩樣野

真係一殼眼淚

引用:
原帖由 hegangbei 於 2021-10-8 10:40 AM 發表
黃畜唔肯打針、反對檢測、反對使用安心出行,叫中央政府點對接呀 ! !

邊d人係假愛國,唔想通關 唔信國家疫苗 唔信政府,好清楚啦。
平均65% 人,邊堆人拉低條curve

遍遍最想走上去都係呢班人。

乜依家唔可以去中國咩,只係要隔離做乜一殼眼淚

引用:
原帖由 hegangbei 於 2021-10-8 10:40 AM 發表
哂氣啦,試下要做強制既睇下仲會唔會開口埋口又黃又藍?

係個政府點做野姐

咪鬧得就鬧啦

引用:
原帖由 starr 於 2021-10-8 08:15 AM 發表
主要係內地怕黑暴去播毒,黑暴真係陀衰家 
黑暴咪試下上去搞囉!

民間大把人想打7佢地!睇下“長津湖”係大陸幾收得!!

引用:
原帖由 kamao2011 於 2021-10-8 08:01 AM 發表
受新冠肺炎疫情影響,本港與內地至今仍通關無期,行政長官林鄭月娥今早(7日)出席施政報告答問會,被市民批評她昨日(6日)宣讀報告時,提起家人就「眼濕濕」,相反很多香港市民在未能通關下不能與家人團聚、「真係一殼眼淚」。林鄭則指,完全明白市民對通關的熱切期望,會繼續努力爭取。

😳😳😳
香港200幻人唔返中國
按比例
香港19萬公務員有6萬黃友人
梗系左住啦
應該關口設系尖沙咀
200幻高等 ...
落台啦,樓市措施又唔做嘢,通關又唔做嘢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]