• 瀏覽: 35,338
  • 回覆: 204
+11
【Now新聞台】新加坡新增3486宗,新冠病毒確診個案再創單日新高。

有話打左疫苗就算中招,都可以好快復原?點解仲會死咁多人?

新聞來源連結:

http://news.now.com/home/international/player?newsId=452186

提示: 違規內容已被屏蔽
新加坡疫情,日日破頂

與病毒共存

封關又不能一世,與病毒共存亦危險,打齊針也感染,點做都死,真是好灰,要到幾時先正常返。

這就是香港那些不斷鼓吹要與病毒共存的人想要的結果?!  

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-10-6 01:21 PM 發表
唔講下新加坡疫苗接種率已經係好高?
雖然係打bnt...
接種完疫苗, 只係中招時唔係重症

估唔到新加坡都咁慘,接種率達八成,幾乎是全世界最高。希望佢快d壓番低啦。

重未算大爆,高𡶶期月中出現

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-10-6 01:26 PM 發表
病死、未必有你份;但繼續唔開關, 餓死一定有你~

果然在預料之中

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-6 01:31 PM 發表

病死、未必有你份;但繼續唔開關, 餓死一定有你~
問題是搞與病毒共存, 是病死和餓死一齊來呢! 那些玩與病毒共存的國家經濟回復正常未?!
再睇睇以清零為目標的中國, 全球唯一回復正常生產和經濟不旦回復正常, 更增長

一早話(科興)(國藥)真實的50%多並不可恥,就像大學考試,完完全全用自己實力,考到剛剛合格可恥嗎?可恥的只有那些用威權,金錢,收買作弊取98分的垃圾!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-10-6 01:26 PM 發表
嗰班人根本就係黑心曱甴,想香港死!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]