• 瀏覽: 53,110
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
+11
美國一項大學研究顯示,許多接種了2劑輝瑞(Pfizer)與BioNTech聯合研發的疫苗的人,在接種的6個月後,體內不再擁有可以對抗新冠變種病毒的抗體。

半年後抗體就跌十倍,即是每半年就要再接種!?全球這麽多人接種, 藥廠賺死了,那些接種過的人,請緊記每半年就定期向藥廠奉獻了。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/684386/新冠肺炎-美國研究-輝瑞疫苗2劑效力半年後-抗體跌近10倍

唔知市民心肌頂到幾多針呢

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-10-4 01:30 PM 發表
美國一項大學研究顯示,許多接種了2劑輝瑞(Pfizer)與BioNTech聯合研發的疫苗的人,在接種的6個月後,體內不再擁有可以對抗新冠變種病毒的抗體。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210929/519890132501794816487362.jpeg/GqPX-Cu63VNbCrjjATxNYfc9Yg7AgWRAryOobK8jqGw?v=w1280r16_9
輝瑞:想要命,每6個月要注射我啲疫苗

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-10-4 01:34 PM 發表

輝瑞:想要命,每6個月要注射我啲疫苗
叫BC仔同h字頭出嚟講下好

咁頭一批打左果D又開始要預約接種了……

之前測試唔能係咁講架wor

引用:
原帖由 0987654 於 2021-10-4 01:36 PM 發表
咁頭一批打左果D又開始要預約接種了……
永續..........岩9晒d曱甴

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-4 01:34 PM 發表
唔知市民心肌頂到幾多針呢
問原無用啦,最近無曬影

與病毒共存嘅陰謀。

香港東謊黑報,黑磚家,又有過千萬回水,肥過肥豬

等香港磚家講解咩原因

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-4 01:35 PM 發表

叫BC仔同h字頭出嚟講下好
最近無曬影

this research says the T cell immunity also wanes

是旦啦,股票賺完就到下一隻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]