• 瀏覽: 4,881
  • 回覆: 60
+2
冇人攞走就掉去堆填區

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-10-4 01:14 PM 發表

唔係咩!
咁就更加唔直錢,唔怪得班貪錢怪唔拎反屋企
我唔知先問

呢垃件圾,有乜理由會擺係港大??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-4 01:17 PM 發表
呢垃件圾,有乜理由會擺係港大??
港大係垃圾收集站,唔擺係港大,擺係邊

送去BNO老家俾 Insulate Britain 啱哂

原來碌嘢係佢㗎?凹凹凸凸,一岩一忽

黃撚洗黑錢咁叻,大學未畢業就買豪宅,無人願放碌野喺自己屋企,除非佢地都認為碌野係垃圾啦

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-10-4 01:08 PM 發表

放係屋企嘥地方,當爛鐵賣又唔直錢
我都覺得奇怪,黃撚明明有錢有地方放碌野
點解唔車去佢地屋企

其實19黑暴已經平反左64,移除都合理啊。

阿蔡生,你係支聯會前委員咋,要通知你?冼唔冼通知埋死咗嘅華叔呀!

引用:
原帖由 沙漠清涼的弟弟 於 2021-10-4 11:43 發表
「國殤之柱」根本係一件無人認領既垃圾

又樣衰
一早應該丟棄佐佢

自己話解散咗,咁通知誰?

引用:
原帖由 男E 於 4-10-2021 11:34 AM 發表
對於近日有指港大將會移走放於港大校園內象徵悼念「六四事件」的雕塑「國殤之柱」,支聯會前秘書蔡耀昌表示,暫未有接獲港大通知,希望對方如果決定移除「國殤之柱」,會事先通知支聯會。

蔡耀昌出席電台節目時表示,暫時未有接獲港大通知會移除「國殤之柱」,指如果官方或警方沒有指控「國殤之柱」有違國安法的話,希望港大毋須自我審查。他又指,暫時未有其他地方可以放置「國殤之柱」。

...
運支野過倫敦啦

引用:
原帖由 運動鞋 於 2021-10-4 02:10 PM 發表
阿蔡生,你係支聯會前委員咋,要通知你?冼唔冼通知埋死咗嘅華叔呀!
靚抽

個碌野好嘔心掉左佢啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]