• 瀏覽: 5,018
  • 回覆: 50
+3
引用:
原帖由 進擊的樹熊 於 4-10-2021 20:47 發表

同恒大班苦主講會啱聽D
雷曼苦主有冇份聽

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-4 08:54 PM 發表

雷曼苦主有冇份聽
講吓講吓會唔會講到當年鬥地主架? 講苦? 邊個夠佢地苦?
by the way, 唔知當年在香港落力推銷雷曼迷債嘅上商、交通、工商、中信、中銀、永亨、永隆、集友、南商有冇借過錢比恒大呢可? 有就真係報應囉

引用:
原帖由 進擊的樹熊 於 4-10-2021 21:33 發表

by the way, 唔知當年在香港落力推銷雷曼迷債嘅上商、交通、工商、中信、中銀、永亨、永隆、集友、南商有冇借過錢比恒大呢可? 有就真係報應囉
你講講下都痕大啦, 我講雷慢算OK啦

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-4 09:37 PM 發表

你講講下都痕大啦, 我講雷慢算OK啦
我冇話你錯呀
但雷曼在西人世界只係蒼海一粟,恒大在中國商界卻有如日月星辰,廣州恒大從升班馬一季變中超冠軍,兩年後歷史性攞亞冠,技驚四座! 但拆穿了,所謂「技」也只是財技而已。現在的大陸科技同廣州恒大如出一徹

附件

Can-China-reverse-engineer-AMD-x86-IP-2124-1920x974.jpg(238.94 KB)

引用:
原帖由 進擊的樹熊 於 4-10-2021 22:12 發表

我冇話你錯呀
但雷曼在西人世界只係蒼海一粟,恒大在中國商界卻有如日月星辰,廣州恒大從升班馬一季變中超冠軍,兩年後歷史性攞亞冠,技驚四座! 但拆穿了,所謂「技」也只是財技而已。現在的大陸科技同廣州恒大如出一徹
痕大好似唔係咩野大野,比盡只係中形

引用:
原帖由 進擊的樹熊 於 2021-10-4 09:33 PM 發表

其實恒大債務既嚴重程度完全係被美西媒體炒作放大,傻仔先會信
呢家美西都知道炒作不下去了,果班傻仔仲未停

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]