• 瀏覽: 75,708
  • 回覆: 720
  • 追帖: 2
+24
引用:
原帖由 望見地獄救星 於 2021-10-2 10:01 AM 發表

你條仆街無資格係香港係廣東立足
你條pk 無資格喺中國立足

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-2 10:46 AM 發表

有網友係另帖文話唔應該援朝抗美,佢地根本唔知咩叫死到臨頭,人地打到門口啦!打到入來被人駐軍呀!
因為那些人沒有上歷史課,一味睇網絡九吹,聽一些網絡人九噏當為真相。
連一6幾出生既人,都話當年讀書時代沒有讀過歷史課程。

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-10-2 12:05 PM 發表

因為那些人沒有上歷史課,一味睇網絡九吹,聽一些網絡人九噏當為真相。
連一6幾出生既人,都話當年讀書時代沒有讀過歷史課程。

師兄,香討入面唔係全部香港人的,你懂的!

引用:
原帖由 starr 於 2021-10-2 11:59 AM 發表
《長津湖》票房達6億破內地影史紀錄 - Now 財經

不過中國香港冇得睇
我估,遲些香港會上映的!

可惜現在的中國歷史只為政治選寫

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2021-10-2 11:58 AM 發表

你咪又係得個鍵盤,你又做過乜野呀?
我在國內有投資,有建設

你又做過乜?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-2 12:11 PM 發表

師兄,香討入面唔係全部香港人的,你懂的!
所以漢奸走狗賣國賊最可恥囉
呢堆人去到任何國度都無處容生的。
沒有任何國家係會接受出賣國家既人,所以每國都有國家安全法或相關法律。

又說全國同步上演,香港呢

引用:
原帖由 airair08 於 2021-10-2 10:59 AM 發表
幸福,而家韓國人南韓定北韓幸福啲?
國家唔出兵唔洗死咁多同胞。講幸福?
秦依次滅六國時,齊國國君也是這么想的。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-2 09:51 AM 發表

戰爭片暴力血腥,違反廣電局的規定
32台香港電台

提示: 違規內容已被屏蔽
老尾一直不願提及的韓戰和越戰,當年兩國兵力相差10萬9千里,尾國也打不贏

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-2 11:00 AM 發表

果條友初頭話暴力電影點解可以播,跟着就話老尾唔會打中國的,自願軍白犧牲的,佢應該係老尾文宣。
話唔定外羅冠聰這班漢奸的一夥人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]