• 瀏覽: 75,697
  • 回覆: 720
  • 追帖: 2
+24
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 望見地獄救星 於 2021-10-2 09:57 AM 發表

你老味死撈佬
最好去當地講

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-2 09:51 AM 發表

TVB要負起社會責任, 播多啲呢種節目~

youtube都會有,太新就要到付費視頻了

引用:
原帖由 望見地獄救星 於 2021-10-2 10:01 AM 發表

你條仆街無資格係香港係廣東立足
黃狗輸傻左?系哩嘟發爛?哈

廢事同癲人講。語無倫次。我講四川當年,你想到我系四川人?正傻柒。死返連登講啦。無文化又弱智,唔封你都對唔住自己。

中國人祖先的血

換來香港200幻賣國的曱甴

要求派兵來滅曬所有曱甴

引用:
原帖由 望見地獄救星 於 2021-10-2 10:05 AM 發表
你無理黃唔黃 你飲香港廣東奶水就唔該自重 死撈佬
封左唔比回? 垃圾玻璃心
大廣州沙文主義

祖國解放戰爭是首次米國沒有取得勝利的戰爭

限電都還可以欣賞電影 
好幸福

解決左劏房問題再講D無謂野啦!住緊劏房是理解吾到先烈點偉大呀!

死得太多人了......

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-10-2 09:30 AM 發表
當年打仗,四川佬都算猛,自發出川,自組軍隊打日本仔,全國各地救援,所以四川人死既人系最多。。黃人成日話國人系狗,其實佢地有無想過,最狗系自己?覺🉐政府唔會殺你,捉你時,個個放大政府缺點,個個勇士上身咁,當有小小付出時,就走去外國既走,收聲既收。。。。真心,哩類人廣東人叫系咸濕匪類
八佰這片都有某情度嘲諷這些人,個個以為在英租界可以同自己無關,忘了自己家被侵略,怎知日軍的不遵守和各租界恊定用芥子氣,用空中轟炸及大炮時,殺到埋身時已遲!

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2021-10-2 10:18 AM 發表
解決左劏房問題再講D無謂野啦!住緊劏房是理解吾到先烈點偉大呀!
解決曬200幻曱甴
自然解決了房屋問題

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-2 10:19 AM 發表

八佰這片都有某情度嘲諷這些人,個個以為在英租界可以同自己無關,忘了自己家被侵略,怎知日軍的不遵守和各租界恊定用芥子氣,用空中轟炸及大炮時,殺到埋身時已遲!
班友本身生活唔錯,其實好難鼓起勇氣哩戰鬥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]