• 瀏覽: 15,422
  • 回覆: 38
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-30 04:08 PM 發表
我開心到唱歌開香檳慶祝, 有沒有人唔滿意我嘅做法 ?又話我黑心又話剩嗰啲呢..
日本係比美國按住唔比佢發展核武,佢有技術,有咁多核電廠,產生的核癈料可以做核彈,真係打仗輸時佢可以在短時間內做幾百個原子彈。

咁又唔會諗住報仇嘅 但係最基本 人不犯我我不犯人 如果日本仔咁都做唔到 就係自尋死路

引用:
原帖由 rambotam2020 於 2021-9-30 07:38 PM 發表
咁又唔會諗住報仇嘅 但係最基本 人不犯我我不犯人 如果日本仔咁都做唔到 就係自尋死路
咁都要有力量去監察日本,

你唔想打日本,但日本又想打中國呢!中國唔打都要防範佢!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-30 07:55 PM 發表

咁都要有力量去監察日本,

你唔想打日本,但日本又想打中國呢!中國唔打都要防範佢!
如果講防範 中國同美國一樣緊張 福島核電一鑊 日本自己都震過貓王 根本冇能力控制 要做嘅仍然要做 但係唔需要怕 中國同美國對日本嘅反應係一樣

日本有核武都死得快過中國啦。國家又細,一炸就中招。何況有無超超音速先?

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-9-30 05:28 PM 發表

日本係比美國按住唔比佢發展核武,佢有技術,有咁多核電廠,產生的核癈料可以做核彈,真係打仗輸時佢可以在短時間內做幾百個原子彈。
那是日本給美國交的保護費,日本對美國感激涕零得很啊。如果沒有美國的保護,二戰戰敗的時候日本本土早就被中蘇瓜分了,還能給你機會造核彈?

此外,說日本短時間做幾百個原子彈的就別吹了,日本核試驗都沒有做過,真當核彈那么好造?日本的軍事科技垃圾得不行,全世界都找不到日本軍火,自己造的所謂戰鬥機都只是找美國的F16換個馬甲。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-9-30 05:28 PM 發表

你以為俾人知道日本有核武就無事呀
如果俾人知道日本有核武死得更快
了解下俄美同日本的恩恩怨怨呀
再了解埋大陸的恩恩怨怨呀

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2021-10-1 12:18 AM 發表

你以為俾人知道日本有核武就無事呀
如果俾人知道日本有核武死得更快
了解下俄美同日本的恩恩怨怨呀
再了解埋大陸的恩恩怨怨呀
你知唔知美國點解唔敢打北韓?

引用:
原帖由 TibetChina 於 2021-9-30 10:08 PM 發表

那是日本給美國交的保護費,日本對美國感激涕零得很啊。如果沒有美國的保護,二戰戰敗的時候日本本土早就被中蘇瓜分了,還能給你機會造核彈?

此外,說日本短時間做幾百個原子彈的就別吹了,日本核試驗都沒有做過,真當核彈那么好造?日本的軍事科技垃圾得不行,全世界都找不到日本軍火,自己造的所謂戰鬥機都只是找美國的F16換個馬甲。
所以今次日本死都要自己發展F3,唔使美國幫手。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-10-1 12:20 AM 發表

你知唔知美國點解唔敢打北韓?
還未明白(恩恩怨怨)

蔣公發展核武,老美一夜之間把蔣公核武抄家,蘿蔔頭被美駐軍控制,拉人封艇話這容易,脫不下狗帶、狗罩,倭寇永遠動彈不得。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-30 04:08 PM 發表
我開心到唱歌開香檳慶祝, 有沒有人唔滿意我嘅做法 ?又話我黑心又話剩嗰啲呢..
若果在戰爭時態就沒辦法吧,沒有慶祝不慶祝。。。

引用:
原帖由 rambotam2020 於 2021-9-30 07:57 PM 發表

如果講防範 中國同美國一樣緊張 福島核電一鑊 日本自己都震過貓王 根本冇能力控制 要做嘅仍然要做 但係唔需要怕 中國同美國對日本嘅反應係一樣
你去睇下那套800吧

就知日本軍當年如何殘殺中國人, 中國人太過保守, 太忍讓, 就釀成日本侵華, 但4萬萬的中國同胞都仲係好似現今一樣, 仍未醒覺到向日本還以顏色, 所以才讓日本有機可乘.

中國人到今仲未醒, 仲要任由日本再發展大殺力武器, 危及我地??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]