• 瀏覽: 4,958
  • 回覆: 44
新冠病毒肆虐美國,當地上至聯邦政府、下至企業催谷接種疫苗。聯合航空公司上月推出「谷針」計劃,要求所有美國員工今秋前打針否則被炒,成為全美首間制訂有關規則的大型航空公司。聯合航空周二表示,有593名員工未遵循公司的疫苗政策,當日開始解僱程序,預計需時數周處理。

唔知抗拒種疫苗既黃人會點睇呢 ?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20210930-0930_00180_041/拒打疫苗--聯合航空炒593人

學下香港東謊黑報,有咁細作咁大

仲講乜春人權自由,又雙準

有無人話"強制接種"??

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-9-30 07:50 AM 發表
新冠病毒肆虐美國,當地上至聯邦政府、下至企業催谷接種疫苗。聯合航空公司上月推出「谷針」計劃,要求所有美國員工今秋前打針否則被炒,成為全美首間制訂有關規則的大型航空公司。聯合航空周二表示,有593名員工未遵循公司的疫苗政策,當日開始解僱程序,預計需時數周處理。

https://orientaldaily.on.cc/asset/china_world/20210930/photo/0930-00180-041s1.jpg
抗拒種疫苗既黃人又會當睇唔到

黃人想話聯合航空是藍店?  

香港黃狗,睇到末

引用:
原帖由 沙漠清涼的弟弟 於 2021-9-30 08:33 AM 發表
又唔話政權谷針既!?

引用:
原帖由 沙漠清涼的弟弟 於 2021-9-30 08:33 發表
東方:谷針

黃屍出句聲啦,做咩隱形

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-30 08:35 AM 發表

嘩,相比之下,國泰真係好仁慈
yes, fully compensation

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-30 08:35 發表

嘩,相比之下,國泰真係好仁慈
因為怕左亭裡面果班狗哥手足漢奸。

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2021-9-30 09:33 發表

東方:谷針
仲要打左針唔會死,唔會病,有病有死,一定係疫苗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]