• 瀏覽: 51,411
  • 回覆: 187
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-30 02:53 發表

美國標準
如果俾佢捉到,壓住你,就真係所謂---「插翼難飛」。

尾帝 根本 為抹黑 而作故仔, 新疆人 親身見證 100次 1000次 都冇用 ...

不過個天是有公義的  若然不報 時機未到

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-9-30 07:26 AM 發表
新疆美女被西方社會價值毒化, 系唔系一定要攞個胸出嚟俾人睇至叫靚呢! 中國人嘅社會價值在哪裡? 佢地都知道自己系新疆知名人, 可能也需要同時體現新疆嘅價值而不是攞對大大的胸脯俾人睇, 批開大腿俾人睇先至叫好。  其實失去自我價值嘅人文,不單在自己社會沒有出路, 也會在外國社會被人看不起, 本來起于自我價值, 最終只會埋沒在資本的操作, 做資本的玩偶, 自我價值淪喪。 

而家係講緊打壓 同種簇滅絕呀

到底有冇打壓呀

人地同你講胸 你就走去講咀

人地同你講咀你就去講屎忽

yellow object  

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-30 02:53 AM 發表

美國標準
Friend 來的

附件

untitled182.jpg(74.71 KB)

西方國方有心夾手夾腳打壓中國,又點會理你真實情況係點吖
佢地就係想中國人唔可以有幸福生活

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-9-30 10:11 AM 發表

莫講話新疆, 啲人連大陸都無返過, 就話大陸差.
身邊有幾個同事都係從未返過大陸,上次我去深圳玩就話我膽生毛

引用:
原帖由 little-fish 於 2021-9-30 01:07 AM 發表

美國電影公司走去新疆拍片,主提是阿富汗的平和穩定生活(有關風箏),係美國冶下的阿富汗揾唔到靚靚村莊,唯有去新疆拍
C-hing,俾嗰贊你!

新疆妹好正

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]